Appartement 007Vukovar - Slavonië en Baranja

prijs vanaf € 80 per nacht
Beschrijving van de woning

Wij heten u van harte welkom in de stad Vukovar en in ons luxueus ingerichte appartement, in de hoop dat u Vukovar zult verlaten met onvergetelijke indrukken! Het appartement heeft een oppervlakte van 59 m2, is gecategoriseerd met 4 sterren en voorzien van op maat gemaakt meubilair, een grote flatscreen tv en gratis wifi, voorzien van airconditioning, met een grote loggia die kan worden afgesloten met een rolgordijn met eventueel een afstandsbediening en alle apparatuur (wasmachine wasmachine, droger, vaatwasser, koelkast met vriesvak, oven, inbouw kookplaat). Het appartement biedt comfortabele accommodatie voor maximaal 4 personen met uitstekend comfort en uitrusting, en er is een gratis parkeerplaats voor de appartementgasten. Vanuit de slaapkamer is er uitzicht op de Vukovar-rivier, het symbool van Vukovar: de watertoren en de klokkentorens van de Vukovar-kerken. In de omgeving van het gebouw zijn er tal van sportfaciliteiten, een promenade langs de rivier de Vuka die naar de samenvloeiing van de Vuka en de Donau leidt, het ligt op 550 meter van het stadscentrum en in de directe omgeving van alle bezienswaardigheden en instellingen van de stad . Aangenaam verblijf!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij een accommodatiereservering bedraagt het voorschot 30%, de betaling geschiedt op het IBAN van de eigenaar van de faciliteit, de rest uiterlijk 48 uur voor aankomst. Het appartement is beschikbaar voor gasten tussen 14.30 uur en 00.00 uur of op afspraak. Vertrek van de gasten uiterlijk om 11.30 uur. Bij vertrek kunt u de sleutel van het appartement in het sleutelkastje bij de voordeur achterlaten. Bij aankomst worden de gasten begroet door de gastheer om de sleutels van het appartement en de sleutels van de parkeerhelling te overhandigen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
100% restitutie voor reserveringen die 30 of meer dagen voor aankomst worden geannuleerd 50% restitutie voor annuleringen binnen 10-30 dagen GEEN TERUGBETALING binnen 10 dagen tot aanvang van de reservering De accommodatie behoudt het volledige voorschot in geval van no-show.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 80 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 500 m
  • Apotheek: 500 m
  • Bank: 600 m
  • Postkantoor: 600 m
  • Tankstation: 500 m
  • Busstation: 200 m
  • Treinstation: 1 km
  • Vliegveld: 26 km
  • Sportactiviteiten: 300 m
  • Discotheek: 600 m
Extra faciliteiten
De prijs is inclusief een fles Ilok-wijn en een fles water, diverse soorten koffie en thee. Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen. Gratis parkeren is bij de prijs inbegrepen. Roken is niet toegestaan. Wij verlenen korting voor twee of meer nachten, evenals een langer verblijf, maximaal 45 dagen. Voor vaste gasten bieden wij een speciale korting. Huisdieren kunnen niet in de accommodatie verblijven. Het appartement is niet bedoeld voor het houden van feesten en partijen of voor dagelijkse rust.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement 007
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Ana Filipović
Spreekt:
Kroatisch,
Meer informatie over de verhuurder

Ontdek het oosten van Kroatië! Voel de geest van het oude Vukovar en ontspan in de luxe ambiance van het appartement, loop naar het stadscentrum langs de promenade langs de Vuka-rivier naar de samenvloeiing van de Vuka en de Donau, en ontspan bij terugkomst met een glas wijn.

De advertentie Appartement 007 heeft 3614 keer bekeken sinds 09.08.2023.