Appartementen GalešićZablaće - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 85 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Zablaće en De regio Sibrenik!
Beschrijving van de woning

Pas gerenoveerd appartement in een rustig dorpje Zablace bij Šibenik. De faciliteit ligt op 300 meter van de zee en het centrum. In het centrum zijn er restaurants, cafés en winkels. De bakker ligt op 1 minuut lopen. Busstation van de Peko manier van het appartement, lokale bus rijdt elk uur in het centrum van Sibenik. Binnen een straal van 20 kilometer vindt u tal van attracties zoals: NP Krka, de oude binnenstad, het fort, de boulevards, fietspaden en het Solaris Tourist Resort. Appartement (1) bestaat uit een woonkamer met keuken en eetkamer, badkamer en slaapkamer. In de woonkamer is er een extra bed voor twee personen (160x200). Buiten is er een prachtig aangelegde binnentuin onder de natuurlijke schaduw van wijngaarden en de mogelijkheid van barbecues. Appartement (2) bevat alles en appartement (1).

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling contant. Vooruitbetaling is 30%, wat ook een reservering is en de rest bij aankomst. Ideale aankomsttijd 14:00 uur indien vertrek 10:00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 300 m
  • Restaurant: 50 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Galešić
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 10 reacties
Koprivnica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Mei 2022
Uitstekend

Beide appartementen zijn goed uitgerust, onberispelijk schoon. Aangename omgeving en een mooie tuin. In de zomer volop druiven die je kunt gebruiken. De gastheren zijn uitstekend, vriendelijk, altijd tot uw dienst. Voor elke aanbeveling ..

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2021
Erg tevreden!

Waar te beginnen ?! Van een fles wijn, koud mineraalwater, ijsblokjes tot de magnetron, waterkoker, inductieoven, koffie- en suikerkokers, afwasmiddel, allerlei soorten servies, airconditioning, wasmachine, handdoeken, EHBO-koffers, strijkijzers en planken voor strijken, mooie tuin in dikke schaduw, strand 5 min te voet, netheid op het hoogste niveau etc..etc..het kan meer worden vermeld..gastheren zijn vriendelijk, altijd beschikbaar en toch onopvallend..in ieder geval raad ik aan van de uit de grond van mijn hart want we vonden het geweldig

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
ZAGREB,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2021
Simpelweg geweldig!

Het appartement heeft alles van apparaten, servies, zeep, afwaspoeder, handdoeken, airconditioning ... die meer zou moeten hebben dan dat (wasmachine), de grootte is donker, het terras onder de wijnstok is geweldig om te zitten en te genieten in de avond. Alles is nieuw en super schoon. De gastheren zijn open en opgewekt, altijd aanwezig als je ze nodig hebt, maar anderzijds onopvallend en maken geen inbreuk op de privacy van de gast. We werden begroet door koude drankjes in de koelkast. De stranden liggen op 5 of 10 minuten lopen. Geweldige plek voor een gemakkelijkere vakantie en voor elke aanbeveling!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Goran Galešić Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartementen Galešić heeft 48584 keer bekeken sinds 02.07.2017.