Appartement AgapeZadar - De regio van Zadar

prijs vanaf € 115 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Zadar en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Luxe gloednieuw appartement op een unieke locatie. Is gevestigd in een elegante, rustige en veilige wijken in de buurt van de zee en het centrum van de stad (5 min lopen). Het appartement heeft een eigen garage. Vlakbij zijn er alle nodige faciliteiten: restaurants, bars, postkantoor, banken, beauty salons, stadsstrand, gas Čepka, markt, vismarkt, de haven, de bezienswaardigheden van de stad, taxi etc ... Het appartement is novopremljen de hoogste normen (95 m2) bestaat uit drie kamers en elk heeft een LCD-scherm. Slaapkamer heeft een eigen badkamer. De tweede badkamer is voorzien van een wasmachine en droger voor de goederen. De woonkamer en eetkamer zijn zonnig met glazen wanden die leiden naar het balkon en voorzien van alle noodzakelijke dingen: lcd, internet, intercom, vaatwasser, afzuigkap, oven en bestek. Balkon heeft een mooi terras ideaal voor 's ochtends het ontbijt en te ontspannen. De luchthaven ligt op 12 km afstand van de appartementen en er is een mogelijkheid om de organisatie van het vervoer en bieden ook hulp bij het organiseren van de reis.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 400 m
  • Dokter: 600 m
  • Apotheek: 500 m
  • Bank: 50 m
  • Postkantoor: 600 m
  • Tankstation: 50 m
  • Busstation: 1 km
  • Treinstation: 1 km
  • Vliegveld: 12 km
  • Haven: 2 km
  • Sportactiviteiten: 600 m
  • Discotheek: 200 m
  • Casino: 500 m
  • Nationaal Park: 100 km
Soort strand
Zand, Beton,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Agape
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 9 reacties
Sukosan,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Agape, Juli 2015
Grote appartementen voor twee - en vier-legged vrienden

Groot en gezellig appartement met een prachtig uitzicht op een prachtige locatie om te ontspannen. Zeer vriendelijke manager die een hulp en advies in alle zaken terzijde. De 'kleine' dingen die nodig zijn voor het dagelijks leven, zijn er allemaal - met name in de keuken, evenals handdoeken en lakens. De appartementen zijn net zo groot als beschreven en kan ook worden gezien in de foto's. Het strand is erg mooi en op slechts 5 minuten lopen. Al met al was het een perfecte vakantie. Bedankt voor alles! We komen terug zeker ;-)

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Osijek,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Agape, Juli 2015
GEWELDIG !!!!!!!!!!!!!!!

Dit jaar, de eerste keer dat we in Sukošan en hadden we het voorrecht om te verblijven in een mooi appartement, ideaal voor kinderen, ouders .... gewoon prachtig !!!! De perfecte vakantie - mooi appartement, een prachtig strand dat dicht ... en ik hoop van harte dat we zullen moeten de vakantie door te brengen daar !!! Dankzij Luke die altijd in de stemming om een ​​aantal vragen te beantwoorden en zijn vriendelijkheid. Gewoon perfect EN MOOIE JAARLIJKSE !!!!!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Groet

Dank u voor uw mooie commentaar !!! Een groot deel van dat voor mij betekent. Ik hoop je ergens in de toekomst te zien. Veel succes en verwelkomen de familie !!!

55122,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Agape, Augustus 2014
hamer vakantie :)

Groot resort, de gastheren heel erg leuk! We hadden een geweldige tijd. Met kinderen zeer aan te bevelen, de zee is niet ver lopen 5 min. naar het strand djeciji raj voor kinderen en volwassenen een droom te krijgen. We zullen terugkomen !!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Luka Sturnela Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Agape heeft 20999 keer bekeken sinds 28.01.2014.