Appartement City CenterZadar - De regio van Zadar

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Zadar en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Appartement (appartement) is gelegen op een toplocatie in het centrum van de stad, vlak naast het centrale plein. Gelegen op de eerste verdieping en bestaat uit een slaapkamer, badkamer, keuken, eetkamer en woonkamer. Het appartement is volledig uitgerust: vaatwasser, wasmachine, airconditioning, satelliet-tv, gratis Wi-Fi internet ... Unit is ideaal voor twee mensen als het heeft een dubbel bed voor twee personen. Ook in de woonkamer heeft een bank. Het appartement is gelegen in het voetgangersgebied en alle historische en culturele bezienswaardigheden, musea, op slechts een korte loopafstand. Ook restaurants, bars, bank, apotheek ... Het toeristische centrum ligt op slechts een minuut afstand. Het busstation ligt op 3 minuten lopen van het appartement en openbare parkeergelegenheid (tegen betaling), evenals de taxistandplaats van het appartement zijn slechts een minuut afstand. Het appartement ligt op een geweldige locatie en maakt het verkennen van Zadar en haar schoonheid eenvoudig en gemakkelijk.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om een ​​reservering te bevestigen, de aanbetaling is 20% van de totale prijs. De rest van de gasten bij aankomst of vooraf betaald houdend met de prijs. Als de accommodatie 7 dagen voor wordt betaald, in geval van annulering voor aankomst terugkeert accommodatie prijs, met uitzondering van de aanbetaling. Aankomsttijd: 15:00 Vertrektijd: 12.00 uur ( 's middags)
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Restaurant: 10 m
  • Busstation: 1.5 km
  • Vliegveld: 12 km
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement City Center
Pero Anić Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Spaans,
De advertentie Appartement City Center heeft 3633 keer bekeken sinds 09.05.2016.