Appartement Sunny Hill Zadar - De regio van Zadar

prijs vanaf € 100 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Zadar en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Het appartement is gelegen in een complex van zes urban villa's met vier appartementen op elke "Sunny Hill" in een rustige omgeving van Plovanija - Zadar. bestaat uit drie 3 slaapkamers, woonkamer, eetkamer, keuken volgens het principe van "open space" voorzien van koelkast, inductiekookplaat, oven, magnetron, waterkoker en vaatwasser. In de badkamer is er een wasmachine, grote douche met thermostaatkraan, grote wastafel, toiletpot en voldoende badkamerkasten en een raam Entree, gang en bijkeuken met links en rechts planken van vloer tot plafond en kasten in het midden. De oriëntatie van het appartement is aan alle vier de zijden van de wereld waardoor er altijd veel daglicht en zon is, aangezien het ramen heeft in het noorden, oosten, zuiden, westen. Het heeft ook een overdekt balkon (logga) (zuid) met zitmeubelen met prachtig uitzicht en het kanaal van Zadar met uitzicht op de eilanden.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voorwaarden van het appartement Check-in 14: 00-22: 00 Check-out 07: 00-10: 00 RESERVEREN Vooruitbetalingen kunnen als volgt worden gedaan: Door overschrijving op een rekening in vreemde valuta. Om de betaling op de rekening in vreemde valuta correct te laten verlopen, is de volgende informatie vereist; Naam en achternaam van de betaler / reserveringshouder met woonadres Ontvanger, SWIFT De gast is verplicht om onmiddellijk na betaling per post een betalingsbevestiging in te dienen, anders is het niet mogelijk om de dienst te reserveren bij de levering van de certificaat volgens de afgesproken tijd. Door betaling op een bankrekening Om de betaling op de bankrekening correct te laten verlopen, zijn de volgende gegevens vereist; Naam en achternaam van de betaler / reserveringshouder met woonadres. 3. Bij een korter verblijf dan geboekt, wordt de totaalprijs van de accommodatie voor de gehele geboekte periode berekend. Om de reservering te bevestigen, is het noodzakelijk om het vereiste voorschot te betalen. U kunt een aanbetaling doen via internetbankieren
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
RESERVERING De kosten voor het verzenden van het voorschot zijn voor rekening van de gast. Bij het boeken is de gast verplicht om alle persoonlijke informatie te verstrekken die nodig is voor het boekingsproces. Bij het boeken van een accommodatie is het noodzakelijk om een voorschot te betalen, waarvan het percentage 30% is van het totale bedrag dat wordt gereserveerd. Als de betaling niet binnen de afgesproken tijd is voldaan, wordt dit beschouwd als een annulering van de reservering en staat het de eigenaar van het appartement vrij om de accommodatie aan een andere gast aan te bieden. Na betaling van het voorschot ontvangt de gast een boekingsbevestiging. De basis voor het berekenen van de annuleringskosten is de datum waarop de gast heeft medegedeeld dat hij de reservering wil annuleren: bij annulering 30 dagen voor aankomst krijgt de gast het voorschot terugbetaald minus de kosten van verzending voor annulering van 29 dagen tot 7 dagen voor aankomst blijft behouden de aanbetaling voor annulering van 7 dagen tot de dag van aankomst en (NO SHOW), dwz geen aankomst, de eigenaar heeft het recht om het volledige bedrag van de reservering, dwz 100%, in rekening te brengen.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 2 km
  • Centrum: 3 km
  • winkel: 200 m
  • Dokter: 1.5 km
  • Apotheek: 1.5 km
  • Bank: 1.5 km
  • Postkantoor: 1 km
  • Tankstation: 800 m
  • Busstation: 2 km
  • Treinstation: 2 km
  • Vliegveld: 10 km
  • Haven: 5 km
  • Sportactiviteiten: 2 km
  • Casino: 2 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Het appartement is voorzien van hoogwaardige apparatuur (vloeren, sanitair, timmerwerk, kamerdeuren van topkwaliteit, vloerverwarming, airconditioning met verwarming en koeling, videofoon, veiligheidsdeur. De oppervlakte van het appartement is 100m2 met 2 parkeerplaatsen. Gasten krijgen een welkomstdrankje en Huisdieren: Huisdieren zijn niet toegestaan Kinderen en extra bedden Kinderen en alle kinderen kunnen in het huis verblijven Eten & Drinken in de buurt Restaurant Restaurant 1,2 km Supermarkt Supermarkt 200 m Markt Gemüsemarkt 1,2 km Regels voor babybedjes en extra bedden 0 - 2 jaar Babybedje op aanvraag Extra bed op aanvraag Gratis 3+ jaar Extra bed op aanvraag Gratis Het appartement is gelegen van het strand Maestral, Uskok 2,5 km. Het is 2 km van Providur's Palace, Forum, 2,5 km van de kerk van St. Donatus Nabij 200m is een winkel Centrum Supernova Zadar 1km
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Sunny Hill
Mate Drazevic Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Als echtgenoot en vader van vijf kinderen geniet ik van mijn rol en de bijdrage van mijn gezin.Ik ben goed in het uitvoeren van meerdere taken, en deze vaardigheid zou mij ook ten goede komen in de toeristische sector bij het communiceren en verlenen van toeristische diensten. Naast de primaire zakelijke financiële sector van het bankwezen, wil ik de nieuwe zakelijke uitdaging van de toeristische sector aangaan.

De advertentie Appartement Sunny Hill heeft 9671 keer bekeken sinds 06.04.2021.