Appartementen EmaZadar - De regio van Zadar

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Moderne en goed uitgeruste appartementen op 40 m van het strand in Zadar, Diklo. Het huis ligt op een rustige plek, maar ook op twee minuten lopen van supermarkten, bakkers, restaurants, cafés en het busstation. De woning heeft een eigen parkeerplaats. De appartementen hebben WIFI, zijn voorzien van airconditioning en hebben elk een prachtig uitzicht op zee. Zwembad en wellness (jacuzzi, sauna, fitnessruimte) worden als één geheel gebruikt, elk appartement heeft zijn eigen privétijd volgens het schema dat elke dag roteert en dus zijn gasten volledige privacy gegarandeerd. Er is een gasbarbecue buiten en een kleine kinderspeelplaats. Het gebruik hiervan is bij de prijs van het appartement inbegrepen. Appartement A1 (ID: 50994, begane grond) heeft een slaapkamer, woonkamer, badkamer, toilet, keuken en balkon (14 m2). Appartementen A3 (ID: 49619, 1e verdieping) en A4 (ID: 49042, 2e verdieping) hebben twee slaapkamers, woonkamer, twee badkamers, toilet, keuken en balkon (20 m2). Vakanties bij ons beloven onvergetelijke herinneringen en opladen voor het hele jaar. We kijken uit naar uw komst

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling: 25% aanbetaling bij reservering (overschrijving), de rest bij aankomst contant. Bij aankomst dient een borg van € 100 te worden betaald, die bij vertrek wordt gerestitueerd. Inchecken vanaf 15:00 uur. Uitchecken voor 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Annuleringsvoorwaarden voor 2022: 100% restitutie bij annulering tot 15 dagen voor de aankomstdatum
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 40 m
  • Strand: 40 m
  • Centrum: 3 km
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 1 km
  • Apotheek: 1 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Tankstation: 1.5 km
  • Busstation: 4 km
  • Vliegveld: 17 km
  • Haven: 1.5 km
  • Sportactiviteiten: 1 km
  • Discotheek: 2 km
  • Nationaal Park: 40 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Het verwarmde zwembad is eenvoudig om te bouwen tot een binnenzwembad, wat bij kouder weer zeer comfortabel is. Zwembad en wellness (jacuzzi, sauna) gebruiken 3 appartementen, elk appartement heeft zijn eigen privétijd volgens het schema dat elke dag rouleert, 210 minuten per dag per appartement, waardoor volledige privacy van de gasten en hygiëne van de ruimte wordt gegarandeerd. De bank in de woonkamer is uit te breiden tot een tweepersoonsbed. Babybedje beschikbaar. Uitrusting: wasmachine, vaatwasser, magnetron, oven, inductiekookplaat, koelkast met vriesvak, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster. Het strijkijzer is op aanvraag verkrijgbaar. Beddengoed, handdoeken en verbruiksartikelen (vaatwas- en wasmachinetabletten, toiletpapier, vloeibare zeep, douchegel) zijn inbegrepen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Ema
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 33 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Črnomelj,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juni 2023
Ana

Ik was onder de indruk van de netheid, vriendelijkheid van Boris en de nabijheid van de zee. Boris is zeer attent en altijd beschikbaar, hij maakt niets ingewikkeld. Omdat we een klein kind hebben, vond ik het ook erg leuk dat de paden voor kinderwagens zijn aangelegd. Zelfs als ik naar enkele fouten zoek, zijn er gewoon geen. We zullen zeker terugkomen!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Antwoord

Bedankt voor de mooie beoordeling en ik ben blij dat je genoten hebt van je verblijf in Zadar. Ik hoop je nog eens te zien.

HRAŠĆICA,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Mei 2023
Geweldige vakantie

Mooi appartement. Alles schoon en netjes. Vriendelijke en communicatieve gastheer. Aanbeveling voor iedereen. Een vakantie om naar te verlangen.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Re: Uitstekende vakantie

Bedankt dat je mijn gasten bent en bedankt voor je leuke reactie. Ik ben blij dat je een leuke tijd hebt gehad. Veel succes en ik hoop je nog eens te zien.

Budapest,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Ema, Juli 2021
Uitstekend appartement

Mooi, ruim appartement met een grote woonkamer en twee grote terrassen. Het is genoeg voor het hele gezin. Het appartement is van alle gemakken voorzien. De kinderen hielden van de wellnessruimte en het zwembad. Boris is een erg aardig persoon, hij kon ons meteen met alles helpen. Tot volgend jaar! Bedankt voor de verjaardagschocolade en snoepjes!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Re: Uitstekend appartement

Bedankt dat je onze gasten bent en bedankt voor de leuke reacties. We zijn erg blij dat jullie allemaal genoten hebben van je verblijf in ons appartement. Ik kijk ernaar uit jullie weer te zien.

Toon alle beoordelingen
Boris Šćulac Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Vakantie met ons belooft onvergetelijke herinneringen en het opladen van energie voor het hele jaar. Wij verheugen ons op uw komst! Met vriendelijke groet, Boris

De advertentie Appartementen Ema heeft 85951 keer bekeken sinds 19.06.2016.