Appartementen IvaZadar - De regio van Zadar

prijs vanaf € 35 per nacht
Beschrijving van de woning

Apartments Iva zijn gelegen in een licht verhoogde ligging, in een moderne villa tweede 5 km van de oude binnenstad. Het aanbod, in aanvulling op de gratis Wi-Fi en een eigen parkeerplaats, in 2 appartementen vindt u stijlvolle kamers, met airconditioning in elk van hen (3 Klimaat per persoon), een woonkamer / keuken ingericht met stijl en een lcd-tv, een ruime terras waar u kunt ontspannen en genieten van het uitzicht, moderne badkamer met douche, enz. Grotere appartementen bestaan ​​uit twee slaapkamers, een tweepersoonsbed in een en bedden voor 1 persoon, dat zich uitstrekt tot een bed voor 2 personen in de tweede slaapkamer. Sofa in de woonkamer, indien nodig, worden omgezet in een bed voor 2 personen. De keuken is uitgerust met alles wat nodig is voor een comfortabele rust: koelkast, oven, vaatwasser (1 suite) ... Studio is een kleinere ruimte van 25m2, waarvan 2 verdiepingen overspant, en is geschikt voor 2 personen. Het bestaat uit 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed op de bovenste verdieping, en keuken en badkamer op de bodem. Alle appartementen zijn onlangs gerenoveerd.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Wanneer reserveren is verplicht om een ​​aanbetaling van 30% van het totale bedrag te betalen aan het IBAN-rekeningnummer of via PayPal. Het resterende bedrag betaalt u bij het inchecken. Ook de vraag en borg van 200EUR-en als verzekering tegen mogelijke schade in het appartement. Borg terug bij het uitchecken, op de dag van vertrek. Houd er ook rekening mee dat u zich in een villa met meerdere appartementen, en de andere gasten, en zich houden aan de huisregels. Geniet in het appartement alsof je thuis bent, maar met hetzelfde respect en respect voor de andere huurders. Bovendien, geniet van uw vakantie en veel plezier! Dank je wel! :)
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 2 km
  • Strand: 3 km
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 50 m
  • Busstation: 4 km
  • Treinstation: 4 km
  • Vliegveld: 23 km
  • Haven: 2 km
  • Nationaal Park: 25 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Naast eigen parkeergelegenheid en gratis WiFi De gasten kunnen bovendien gratis gebruik van wasmachines. De appartementen bevinden zich 5 min rijden naar de oude stad, en 6-7min rijden naar het strand. Wij bieden ook de mogelijkheid tot het huren van een boot, met of zonder kapitein, en het organiseren van de reis, evenals de organisatie van privé-vervoer van / naar luchthaven, busstation, enz. Met onze contacten in het reisbureau, excursies naar de Kornati, Krka watervallen en Plitvice kunnen ook worden georganiseerd. Afgezien van Kroatisch, spreekt vloeiend Engels, als er iets is dat we kunnen helpen, of als je iets nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op elk gewenst moment! :)
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Iva
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Iva, Juni 2015
Geweldig!

De appartementen zijn goed uitgerust en zeer schoon en de inrichting van het appartement en de locatie voor een prettige en romantische sfeer te creëren. Alle beschrijvingen en afbeeldingen volledig overeenkomen met die in deze advertentie. Vriendelijke eigenaar altijd bereid om te helpen. Persoonlijk heb ik geen bezwaar tegen de accommodatie en ik raad het iedereen aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Iva, Juni 2015
:)

De gastheren zijn toe te juichen! Dank u voor een aangename vakantie met het gezin!

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Marko Ivandić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Iva heeft 91546 keer bekeken sinds 28.03.2015.