Appartementen KatarinaZadar - De regio van Zadar

prijs vanaf € 30 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Zadar en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Volledig en prachtig ingericht appartement met één slaapkamer, in een rustig gedeelte van Zadar, in een gezinswoning. Met een dubbel bed in de kamer, de woonkamer heeft een bank, dat is waarom het appartement is geschikt voor vier personen. Dichtstbijzijnde strand Borik ligt op slechts 5 minuten rijden en het centrum ongeveer 10 minuten afstand van de stad. Identieke afstand en restaurants met een goede keuken. Winkelcentrum Supernova is slechts ongeveer 10 minuten afstand, en de dichtstbijzijnde winkel ongeveer 800 meter afstand. De inrichting is gelegen op de weg naar het strand in plaatsen ZATON, NIN, Zadar, wordt VIR uitgevoerd, waardoor een aanzienlijke tijdsbesparing in de zomerdrukte. Het appartement heeft een gratis parkeerplaats.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voor reserveren verplicht betaling 30% van het totaal. Het voorschot wordt gedaan op de bankrekening en het resterende bedrag wordt betaald ter plaatse bij aankomst. Ideaal aankomsttijd is 00 tot de 14e, en vertrek om 11. 00 in de ochtend, maar het kan worden onderhandeld.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 2 km
  • Strand: 2 km
  • Centrum: 4 km
  • Restaurant: 1.5 km
  • Apotheek: 800 m
  • Postkantoor: 2 km
  • Busstation: 4 km
  • Vliegveld: 13 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Naast genieten van de prachtige stranden en schoon water, kunt u door interessante straten van de stad en bewonder antiquiteiten, deelnemen aan fietsen, raften op de rivier Krka canyon, naar het Nationaal Park en het Nationaal Park Krka of ontdek de vele nabijgelegen eilanden (Pag idrugi ..). De stad Zadar met alle voorzieningen van een grote marine stad jachthaven, winkelcentra, winkels, banken, allen gelegen een maximum van 15 - 20 minuten rijden.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Katarina
Katarina Miletić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ben uw gastheer voor al uw vragen graag tot uw beschikking ... Ik hoop dat je mijn gast zijn en dat u geniet van uw vakantie. Ik kijk er naar uit om je te zien!

De advertentie Appartementen Katarina heeft 2993 keer bekeken sinds 09.07.2015.