Appartementen NenaZadar - De regio van Zadar

prijs vanaf € 70 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Zadar en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Volledig ingerichte appartementen in een rustig deel van de stad, in een vriendelijke buurt en warme omgeving, met gratis parkeerplaatsen, een gemeenschappelijke tuin, een kleine tuin en een buitenhaard. Elk appartement heeft een eigen balkon, badkamer en keuken. De gastheren staan altijd ten dienste van hun gasten voor alles wat ze nodig hebben. De appartementen liggen op 10 minuten lopen van de winkel en het eerste beschikbare restaurant, en op 10 minuten rijden van het eerste strand en het stadscentrum. De luchthaven ligt op 6 kilometer van het appartement. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 2 minuten lopen, en de wijk is zeer goed verbonden met andere delen van de stad.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling geschiedt door overmaking op de rekening, reserveren is mogelijk tot twee dagen voor aankomst. De inchecktijd begint om 14.30 uur, privé / contactloos inchecken is mogelijk en de uitchecktijd is tot 10.00 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
U kunt tot 7 dagen voor aankomst annuleren met restitutie, tot 4 dagen met restitutie van 50% van de betaling, en voor alle annuleringen binnen 4 dagen voor de verwachte aankomst is er geen restitutie
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 4 km
  • Strand: 4 km
  • Centrum: 5 km
  • winkel: 1 km
  • Restaurant: 1 km
  • Vliegveld: 6 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Naast het huren van accommodatie bieden we een welkomstdrankje, vervoer indien mogelijk en helpen we onze gasten met alles wat ze nodig hebben om zich welkom te voelen en volop te genieten van de vakantie.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Nena
Iva Klapan Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Nena heeft 7896 keer bekeken sinds 14.04.2022.