Appartement MaksimirZagreb - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 55 per nacht
Beschrijving van de woning

Op de hoge begane grond van een kleiner woongebouw met 5 appartementen bevindt zich een modern aangepast, geheel nieuw appartement, op een toplocatie nabij het stadscentrum, tussen Ravnica en Borongaj - de elitaire wijk "Kolonije" - in de directe omgeving van Dinamo's stadion, de dierentuin. Ook vlakbij het tramstation (2 min. lopen; 11 min. met de tram naar het Ban Jelačić-plein, of 4,70 euro met Uber.) Dichtbij ziekenhuizen: Rebro/Merkur/Dubrava (6-10 min. met de auto) Een van de mooiste en groenste wijken van Zagreb, vol met kinderspeelplaatsen en sportvelden. Rust gegarandeerd, want het appartement bevindt zich in een rij eengezinswoningen. Als u een klein kind heeft, hebben wij ook een kinderbedje beschikbaar.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Op de dag van aankomst is het appartement vanaf 14.00 uur beschikbaar voor gasten. En op de dag van vertrek is het verlaten van het appartement tot 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het is mogelijk om drie dagen voor aankomst te annuleren.
Afstand vanaf de woning
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 300 m
  • Postkantoor: 400 m
  • Tankstation: 200 m
  • Sportactiviteiten: 300 m
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Maksimir
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Mišel Barović
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Onopvallend, maar beschikbaar voor alles wat u nodig heeft tijdens uw verblijf. Aarzel niet om mij om hulp of advies te vragen. Wij wonen op de verdieping erboven.

De advertentie Appartement Maksimir heeft 932 keer bekeken sinds 17.03.2024.