Appartementen TonyZagreb - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 70 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Zagreb en Zagreb en Centraal Kroatië!
Beschrijving van de woning

Appartementen Tony bevinden zich in een nieuw gebouwd en modern gebouw in Srednji (Knežija). De appartementen bevinden zich in een uitzonderlijk rustige straat van waaruit een van de grotere verkeersknooppunten in het westelijke deel van de stad - Selska Street en Zagreb Avenue - op slechts 50 meter afstand te bereiken is. De dorpsstraat in zuidelijke richting leidt naar Jarun, het belangrijkste recreatiecentrum van heel Zagreb, en een van de belangrijkste bestemmingen voor jongeren op 2 km afstand, op zoek naar alle noodzakelijke sporten en het nachtleven. De dichtstbijzijnde Konzum-supermarkt ligt op 120 meter van het appartement, Lidl ligt op ongeveer 300 meter afstand en het dichtstbijzijnde restaurant en café liggen op 100 meter afstand. is de dichtstbijzijnde tramhalte met een directe lijn naar het stadscentrum (7 haltes - ca. 15 min. rijden). Uitstekende verkeersbereikbaarheid maakt een zeer snelle aankomst van gasten vanaf de snelwegen A1 en A2 mogelijk, evenals vertrek naar het centrum van Zagreb (met de auto in ongeveer 10 minuten).

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De betaling gebeurt contant of per bankrekening, en bij het boeken is het soms noodzakelijk om een symbolisch voorschot van 10 - 20% van de totale huurprijs te betalen. Check-in: vanaf 15.00 uur Uitchecken: tot 11 uur Kinderen tot 2 jaar verblijven gratis in de appartementen. Wij bieden was- en droogservice (het is mogelijk om 7 kg wasgoed in elk apparaat te doen en elk gebruik kost € 5). Op vrijdag en zaterdag is het minimum aantal nachten 2. De prijs voor weekends in de 12e maand wordt verhoogd met 100%. Voor een langer verblijf wordt korting verleend. Wij wensen u een aangenaam verblijf in onze appartementen :)
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 150 km
  • Strand: 4 km
  • Centrum: 4 km
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 300 m
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 600 m
  • Postkantoor: 800 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 5 km
  • Treinstation: 3 km
  • Vliegveld: 17 km
  • Sportactiviteiten: 600 m
  • Discotheek: 1 km
  • Casino: 2 km
  • Nationaal Park: 125 km
Extra faciliteiten
Er is gratis privéparkeergelegenheid bij het gebouw. De appartementen zijn volledig uitgerust met moderne en functionele meubels. Elke gast wordt verwelkomd met fris gewassen en schoon beddengoed, handdoeken en toiletpapier, papieren handdoeken, handzeep en vaatwasser beschikbaar. Basiskeukenbenodigdheden zoals specerijen, oliën, azijn en suiker zijn te vinden in de keuken om het gebruik van de keuken te maximaliseren. In het appartement vindt u Nescafe en verschillende fruitsoorten. Het is mogelijk om vervoer van gasten van de luchthaven, van het trein- of busstation naar het appartement te regelen, evenals vervoer bij vertrek. Een vriendelijke en gastvrije gastheer leidt je naar de culturele bezienswaardigheden van Zagreb en hoe je het verkeer het beste kunt navigeren.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Tony
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Kosovo ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Tony, December 2020
Dardan

Heel gastvrij, De kamer was altijd schoon en de klant was altijd erg behulpzaam

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Pučišća ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Tony, November 2019
Geweldige accommodatie

Het appartement is mooi schoon en mooi ingericht. Het is fantastisch ingericht en heeft parkeergelegenheid. De locatie is zodanig dat u snel bij elke belangrijke verkeersader of openbaar vervoer kunt komen. De gastheren zijn vriendelijk en professioneel. Perfect voor een groep of gezin. prijs zeer redelijk. Het enige nadeel is de kelder, maar gezien al het andere raad ik van harte aan en hoop op een nieuwe kans.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antonio Markota Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Geachte heer, wil ik kort even voorstellen. Bijna zijn hele werkende leven te maken in het toerisme en ik heel vaak kies ik voor de rol van de toeristen posjećivajući vele landen en het krijgen om hun prachtige mensen te leren kennen. Mijn familie heeft appartementen op de zee, en ik actief deelnemen aan het functioneren van het gehele systeem waarbij onze gasten en hun verlangens meest :)

De advertentie Appartementen Tony heeft 57415 keer bekeken sinds 10.08.2015.