Villa KajaZagreb - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 90 per nacht
Beschrijving van de woning

Villa Kaja ligt in het rustige noordelijke deel van Zagreb. Het modern ingerichte huis bestaat uit 2 slaapkamers, een badkamer en een keuken met een eetkamer en een woonkamer. De aangename berglucht uit het nabijgelegen Medvednica maakt deze faciliteit tot een ware groene oase van rust! Ideaal voor gezinnen met kinderen. Het appartement ligt op slechts 5 minuten rijden van het centrum van Zagreb. Als u besluit gebruik te maken van het openbaar vervoer, bereikt u te voet in ongeveer 10 minuten het knooppunt Mihaljevac, vanwaar tramlijn nr. 14 brengt u in ongeveer 10 minuten naar het belangrijkste plein van Zagreb, het Ban Jelačić-plein. Villa Kaja biedt onbeperkt draadloos internet. Alles wat je nodig hebt is aanwezig in het huis. Je hebt de hele ruimte voor jezelf!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Alles in overleg. Zelf inchecken
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
gratis annuleren 14 dagen voor aankomst. Dan 50% van de reservering.
Afstand vanaf de woning
Extra faciliteiten
De woning is gelegen in een rustige straat en vertegenwoordigt een ideale combinatie van rust en stilte, dichtbij het levendige centrum van Zagreb. Nabijgelegen restaurants: restaurant Okrugljak, Šestinski lagvić, Stari Puntijar, Pizzeria Papavero. Uitzicht op Medvednica en Sljeme, die talloze faciliteiten bieden voor skiërs, snowboarders en bergbeklimmers of wandelaars met de mogelijkheid om jezelf te verfrissen met zelfgemaakte gerechten van lokale restaurants. Een unieke ervaring om met de nieuwe kabelbaan te rijden met een prachtig uitzicht over Zagreb. Dicht bij het Kaptol-centrum, een winkelcentrum met restaurants en een Cinestar-bioscoop, en de beroemde Tkalčićeva-straat, die tal van entertainmentfaciliteiten biedt voor dag- en avonduitstapjes. Dicht bij verschillende ziekenhuizen: "Fran Mihaljević", polikliniek "Aviva", "Bilić vision" en "Tončić". Ongeveer 10 minuten rijden van het centrale plein in het centrum van Zagreb, het Ban Josip Jelačić-plein. Ongeveer 10 minuten lopen naar tramknooppunt Mihaljevac en ongeveer 10 minuten met tramlijn 14 naar het stadscentrum.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Villa Kaja
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Ana Vidaček
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ben filmproducent en moeder van drie jongens. Ik hou van boeken lezen, goede films en series kijken. Ik hou van theater en reizen met vrienden en familie..

De advertentie Villa Kaja heeft 1247 keer bekeken sinds 02.03.2024.