Appartementen Gala Zaostrog - Regio Split

prijs vanaf € 80 per nacht
Beschrijving van de woning

!!! KORTING VOOR 10+ NACHTEN!! Wij bieden volledig en modern ingerichte appartementen in een gerenoveerd huis met een grote tuin. De accommodatie is ideaal voor een familievakantie en ligt in een rustig deel van het dorp, omgeven door prachtige natuur en op slechts 5 minuten lopen van de stranden en de zee. Op dezelfde afstand zijn er alle voorzieningen die nodig zijn voor een kwaliteitsvakantie. Restaurants, cafés, winkels en sportfaciliteiten bevinden zich in de directe omgeving van de accommodatie. Het huis is ingericht met een ruime tuin vol autochtone mediterrane vegetatie en biedt zowel intimiteit als geborgenheid voor u en uw gezin.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De betaling voor de accommodatie dient bij aankomst contant te worden voldaan. Het voorschot bedraagt 20% van de totale prijs van het verblijf. Voorschotten worden vóór aankomst in de accommodatie op de rekening van de eigenaar gestort. De ideale aankomsttijd is 's ochtends, terwijl het vertrek 's avonds of 's middags is.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het voorschot wordt terugbetaald als de reservering tijdig wordt geannuleerd. De tijd om de reservering te annuleren is 15 dagen voor aankomst. Wij raden actieve communicatie via e-mailadres en andere platforms aan om een betere service te kunnen bieden.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 1.5 km
  • Apotheek: 7 km
  • Bank: 27 km
  • Postkantoor: 90 m
  • Tankstation: 10 km
  • Busstation: 30 km
  • Treinstation: 30 km
  • Vliegveld: 90 km
  • Sportactiviteiten: 50 m
  • Discotheek: 30 km
  • Nationaal Park: 50 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Een zwembad waarrond ruimte is om te zonnebaden en te recreëren, en een kinderspeelplaats. Naast onze gastvrijheid en hartelijkheid is de prijs inclusief autochtone Dalmatische producten in de vorm van eten en drinken als teken van welkom. Wij bieden gratis hulp bij informatie en organisatie van activiteiten die verband houden met uw vakantie. Voor al uw vragen en verzoeken zijn wij van 0-24 uur bereikbaar.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Gala
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 16 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Ansbach,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, September 2023
Perfecte vakantie

Mooi, modern ingericht appartement met een hoogwaardige keuken, een slaapkamer met nieuw modern meubilair en een comfortabel bed en een mooie, stijlvolle badkamer. Zeer aardige, hoffelijke gastheer, altijd behulpzaam, geeft veel tips en informatie, zeer gastvrij. Zwembad niet zichtbaar vanaf de straat, gloednieuw, permanent goed onderhouden. Korte afstanden naar de zee, restaurants en winkels. Eigen parkeerplaats op het terrein. Bedankt voor een heerlijke en ontspannende vakantie.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Banja Luka,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2023
Alle 5

Prima accomodatie, alles schoon en nieuw. Zeer gastvrije eigenaren en te prijzen. Uitstekende locatie van het appartement, rustig en een geweldige plek voor een vakantie met het gezin. De appartementen hebben ook leuke activiteiten voor kinderen, zoals een zwembad en een trampoline. Elke aanbeveling voor een vakantie in de Gala-appartementen!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Dęblin ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2023
Ik raad ten zeerste aan!!!

Ik beveel de GALA-appartementen van harte aan, schone kamers, modern ingerichte, goed uitgeruste keuken, een geweldige toevoeging is het zwembad, een trampoline voor kinderen, een afgesloten faciliteit. Goed en snel contact met de eigenaar, dicht bij het strand, winkel, bakker, markt Zaostrog is een rustige, vredige plek ideaal voor een vakantie met kinderen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Mario Grbić Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Hzv

De advertentie Appartementen Gala heeft 15725 keer bekeken sinds 22.07.2022.