Appartement FamilyZaton (Zadar) - De regio van Zadar

prijs vanaf € 65 per nacht
Beschrijving van de woning

Apartment Family is gevestigd in een gezinswoning met 4 wooneenheden, in een rustig deel van de stad. Het bevindt zich op de eerste verdieping van het huis en is in het voorjaar van 2022 gerenoveerd. Het ligt in de directe omgeving van TZ Zaton, winkels, kinderspeelplaats, taverne en bakker. Zandstranden, die een uitstekende keuze zijn voor gezinnen met kinderen, liggen op 15 minuten loopafstand of 1 minuut rijden met de auto. Het appartement bestaat uit: een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een extra bed, een badkamer met douche, een keuken, een woonkamer en een overdekt buitenterras. Naast de bovenstaande apparatuur hebben gasten ook de beschikking over een Smart TV, een magnetron, een broodrooster, een föhn, een wasmachine en de mogelijkheid van een buitengrill. Parkeren is mogelijk op het erf van het gebouw. Het appartement is een uitstekende keuze voor een gezin met één of twee kinderen. De gepubliceerde foto's geven de werkelijke staat weer, en als u denkt dat iets niet wordt getoond en belangrijk voor u is, neem dan gerust contact met ons op zodat wij u van aanvullende informatie of extra foto's kunnen voorzien.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De tijd van aankomst in het appartement is mogelijk vanaf 14:00 uur en de tijd van vertrek uit het appartement is tot 10:00 uur. Om de reservering te bevestigen, is het noodzakelijk om een aanbetaling te doen van 30% van de totale prijs van het verblijf, en de rest van het bedrag wordt betaald op de dag van aankomst. Wij staan tot uw beschikking voor alle vragen bij de bovenstaande contacten, evenals voor al uw suggesties waarvan u denkt dat ze u als gast een nog betere en kwalitatief betere vakantie in onze faciliteit kunnen bieden.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Beste toekomstige en potentiële gasten, wij willen u laten weten dat wij 100% van alle aanbetalingen terugbetalen als u om welke reden dan ook minimaal 10 dagen voor uw geboekte aankomstdatum annuleert. Voor alle volgende annuleringen van de reservering (binnen 10 dagen) kunnen wij het voorschot helaas niet terugbetalen. Reis gewetensvol, langzaam en veilig, want dit is tenslotte jouw reis naar een welverdiende vakantie. We wensen je een veilige reis, een veilige aankomst en een van de beste vakanties die je ooit hebt meegemaakt (we wensen je natuurlijk het beste!).
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 800 m
  • Strand: 800 m
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 30 m
  • Dokter: 3 km
  • Apotheek: 2 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 800 m
  • Sportactiviteiten: 50 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Family
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 19 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A3+1, Juni 2023
Positieve schok2!

Ik weet gewoon niet wat ik nog meer moet schrijven dat nog niet is gezegd. Een koninklijk welkom, zoals in een 5* hotel, fruit, drankjes, cadeautjes voor de kinderen, alles is perfect. Darko accepteerde zelfs enkele heel kleine, goedbedoelde aanbevelingen van vorig jaar. Dit laat echt zien met hoeveel liefde, enthousiasme en aandacht Jelena en Darko hun appartementen runnen. Hun zelden geziene vriendelijkheid en zorg voor de gast kan het beste worden omschreven in de manier waarop ze Laura en Petar hebben opgevoed, twee uiterst slimme, fatsoenlijke en goede kinderen. Omdat dit het tweede jaar is dat we te gast zijn, zijn de kinderen – die van hen en die van ons, en ook onze moeders – echte vrienden geworden. En nog een leuk detail waar wij als plantenliefhebbers vooral blij van werden, is de nieuw geplante olijfboom voor het huis, twee citrusbomen en een prachtige grote Japanse azalea achter het huis, dus voor het tuinhuisje. Elke huisbaas die minstens 50% van de aanpak van Jelena en Darko zou toepassen, zou buitengewoon succesvol zijn. Maar toch zijn ze een klasse apart. Hoogste klasse! Wij zien elkaar zeker volgend jaar. Kusjes en hartelijke groeten van ons allemaal!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Köln,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A3+1, Juli 2023
Geweldig appartement! (5+++ beoordeling)

We hebben een hele fijne, ontspannende vakantie gehad in het appartement en komen graag nog eens terug! Het appartement is onlangs gerenoveerd. Alles is zeer schoon en nieuw. De verhuurder verwelkomde ons persoonlijk, liet ons alles in alle rust zien en beantwoordde onze vragen. We werden begroet met gekoelde frisdranken, een fruitmand en een cadeau voor onze zoon. Je kon altijd contact opnemen met de verhuurder of hij informeerde naar ons welzijn zonder opdringerig te zijn. De verhuurders en de hele huisgemeenschap zijn zeer kindvriendelijk. We kregen veel (insider)tips voor excursies, stranden, bezienswaardigheden en restaurants. Het VVV-kantoor, een bakker, een supermarkt en enkele restaurants liggen op loopafstand. Wij kunnen het appartement en de verhuurder zonder voorbehoud aanbevelen!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Rugvica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A3+1, Augustus 2023
Een ideale vakantie

Appartement "Family" is het beste appartement waar we in hebben verbleven! Het ligt in een rustige omgeving, vlakbij een winkel, bakker, taverne en kinderspeelplaats. Het appartement was perfect schoon, we werden begroet met fruit en koude dranken, evenals een cadeau voor het kind. Het is uitgerust met absoluut alles wat u nodig heeft (van basisvoedsel, wasmiddelen, keukenapparatuur) en zelfs meer. Er is een groot tuinhuisje en een barbecue beschikbaar in de tuin. Jelena en Darko zijn geweldige mensen, vriendelijk, vrolijk en glimlachend, en ze hebben echt aan alles gedacht om het verblijf in hun appartement aangenaam en ontspannend te maken. Ze zouden eigenlijk een voorbeeld moeten zijn voor alle huurders van hoe ze met gasten moeten omgaan, hoe het appartement eruit moet zien en wat het moet bevatten. Aanbeveling voor toekomstige gasten: het Familieappartement is de ideale keuze! Jelena en Darko, bedankt uit de grond van mijn hart voor alles!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Jelena&Darko Garvanović Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Beste gasten, we willen dat u de rust en familiale sfeer voelt die onze faciliteit biedt, en dat u ervan geniet zoals wij en onze kinderen doen. We hebben het appartement naar onze behoeften ingericht en daarom hebben we het Familie genoemd. We willen dat u zich op uw gemak en tevreden voelt, en dat uw vakantie bij ons in uw goede herinneringen blijft. Jelena & Darko

De advertentie Appartement Family heeft 12663 keer bekeken sinds 31.05.2022.