Appartementen MartinaZaton (Zadar) - De regio van Zadar

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

Beste gasten, welkom! Begin de dag op het terras van het appartement met het geluid van krekels en tjilpende vogels en wacht op de mooiste zonsondergangen! Appartementen Martina zijn gelegen in een rustig deel van Zaton, 130 m van het strand, ze bieden een perfecte plek voor een vakantie.In de directe omgeving is het Holiday Resort Zaton, waar restaurants en diverse entertainment voor volwassenen en kinderen nodig zijn voor een kwaliteitsvakantie. De appartementen zijn omgeven door prachtig natuurlijk groen en een tuin vol bloemen. De jongsten hebben hun eigen hoekje in de tuin. Er is een parkeerplaats op het erf van het huis. De stranden zijn zanderig, ondiep, versierd met kinderfaciliteiten. Ze zijn ideaal voor gezinnen met kinderen. Het strand heeft douches, kleedkamers en toiletten. Op het strand zijn ligstoelen, parasols en waterfietsen te huur. Er is ook een openluchtgymnastiek op het strand. De bakker ligt op 50 m, restaurant, café en ijssalon op 60 m. Neem of huur fietsen mee en geniet van de mooie fietsroutes!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling geschiedt contant. Voorschot is 30% van de totale prijs. De rest wordt betaald op de dag van aankomst. Vertrek is tot 09:00 uur Aankomst vanaf 14:00 uur. In het geval dat de gast de reservering om welke reden dan ook annuleert, zijn wij niet verplicht het reeds betaalde voorschot terug te betalen. Bij eerder vertrek dan afgesproken zijn wij niet verplicht de rest van het geld terug te geven. De kwaliteit van het internetsignaal kan variëren in bepaalde delen van het gebouw. Deze dienst is gratis. Tijdens het verblijf staan de vriendelijke gastheren tot uw beschikking voor al uw vragen en diensten.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 700 m
  • winkel: 700 m
  • Restaurant: 30 m
  • Dokter: 300 m
  • Apotheek: 900 m
  • Bank: 20 km
  • Postkantoor: 1.4 km
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 1 km
  • Vliegveld: 2 km
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Discotheek: 200 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Onze tuin is rijk aan groenten en fruit. Al onze gasten hebben de beschikking over kersen, appels, peren, druiven, vijgen, tomaten, komkommers en paprika's. Beste gasten, geniet van het proeven van onze natuurlijke streekproducten!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Martina
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 110 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, November 2023
Onze oase van rust

Een heerlijke rustige plek, precies de juiste vakantie. Wij waren eind september, dus dat zal waarschijnlijk de reden zijn. De appartementen liggen op een prachtige locatie, omgeven door een echte botanische geurtuin. De zee is extreem dichtbij, evenals belangrijke voorzieningen zoals een bakkerij, restaurant, pannenkoekenbar en oefenterrein. Het appartement is smaakvol ingericht, net als de gehele faciliteit. Live is alles nog mooier. De prijzen zijn redelijk betaalbaar. En heel belangrijk: de gastheren zijn geweldige mensen, zo behulpzaam en onopvallend. Mevrouw Renata is in alle opzichten een echte huisvrouw. Ik beveel de appartementen van harte aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt 💞

Beste Rahid, Bedankt voor je leuke reactie. We zijn erg blij dat u onze appartementen heeft gekozen voor uw vakantie. Uw tevredenheid was duidelijk zichtbaar tijdens uw verblijf. Het feit dat we elkaar volgend jaar weer zien zegt genoeg. Groeten aan mevrouw Milena, uw gastheren Renata en Elvis 😘😍

Ljubljana ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, September 2023
Geweldig

Zeer aardige, vriendelijke gastheren. Een ideaal startpunt om te fietsen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt

Bedankt, beste Nevenka, voor de positieve reactie. Je bent altijd welkom 🤗. . Uw gastheren Renata en Elvis 🥰

Koorivnica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2023
Mooi appartement en eigenaren

Beste mevrouw Renata en meneer Elwis. We zijn blij u te hebben ontmoet en bij u in uw appartement te hebben verbleven. We hebben een geweldige tijd bij u gehad, u bent erg aardig en hartelijk. Het appartement is ook mooi, met uitzicht op de zee, ma prachtig. De tuin rondom het appartement is ook adembenemend, prachtig. Bedankt voor alles, ik hoop je volgend jaar te zien want we komen graag weer bij je thuis. Tihomir en Ines.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
🤗

Beste Tihomir en Ines, we zijn blij dat jullie genoten hebben van jullie vakantie bij ons. U bent altijd welkom als gast. We hopen je volgend jaar weer te ontmoeten (neem op tijd contact op 😊) Met vriendelijke groeten Renata en Elvis Peroš ❤️

Toon alle beoordelingen
Renata i Elvis Peroš Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Welkom lieve gasten! We zullen ons best doen om uw vakantie en verblijf in onze appartementen thuis ... comfortabel en gezellig te maken .... We staan tot uw beschikking en we kijken ernaar uit u te ontmoeten! Uw gastheren Renata en Elvis.

De advertentie Appartementen Martina heeft 144115 keer bekeken sinds 30.06.2015.