Appartementen DeveronHvar Zavala - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartementen Deveron zijn gelegen aan de zuidkant van het eiland Hvar, in het kleine vissers- en toeristenstadje Zavala.Het eiland Hvar staat ook wel bekend als het zonnigste Kroatische eiland met maar liefst 2.715 uren zonneschijn per jaar. De zuidkant en de stad Zavala hebben een speciaal microklimaat dat geschikt is voor mensen met ademhalingsproblemen (astma, allergieën). Appartementen Deveron liggen direct aan zee (ca. 70 meter - eerste rij van de zee). . Tijdens de warmste dagen kunt u genieten van de schaduw van het dennenbos met het geluid van de wind en het getjilp van de krekels. Er is een open haard in de tuin. De natuur en omgeving in Zavala, in de appartementen van Deveron, zijn een ideale plek voor een ontspannen vakantie, vooral voor gezinnen met kinderen, ouderen, maar ook voor gasten die het dagelijkse stadslawaai en de drukte beu zijn. Apartments Deveron is ontworpen als afzonderlijke appartementen, met een eigen ingang. Elk appartement heeft één of twee slaapkamers, woonkamer, volledig uitgeruste keuken en eetkamer, badkamer en toilet, groot terras met uitzicht op zee.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Op de dag van vertrek dient u APP vóór 10.00 uur te verlaten. Op de dag van aankomst is APP vanaf 14.00 uur gratis. De aanbetaling voor het verblijf bedraagt 30% van het totaalbedrag. Het begin en einde van het verblijf in het hoogseizoen is VRIJDAG. Aankomst en vertrek buiten het seizoen - op afspraak. Eindschoonmaak 30,0 euro - 40,0 euro. Extra persoon 10,0 - 20,0 euro/dag. De reservering wordt als bevestigd beschouwd nadat een aanbetaling van 30% is gedaan. Betaling voor gereserveerde accommodatie vindt plaats op de eerste dag van aankomst. Betaling voor het appartement is uitsluitend contant mogelijk.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het bedrag van het voorschot wordt alleen terugbetaald bij annulering van de reservering minimaal 60 dagen voor aankomst. Bij voortijdige annulering of niet-aankomst van de gast wordt het voorschot ingehouden. De gast is verplicht een wijziging van de aankomstdatum of een verlate aankomst (na 21.00 uur) aan ons door te geven. Bij latere aankomst dan geboekt (de volgende dag), of eerder vertrek, is de gast verplicht het bedrag voor de gehele reserveringsperiode te betalen. Wij raden u aan een annuleringspolis af te sluiten bij de verzekeringsmaatschappij van uw keuze. De gast is verplicht de door hem veroorzaakte schade, in geval van materiële schade, te melden. De gast is verplicht de daaruit voortvloeiende schade te vergoeden. Wij zijn niet verplicht aansprakelijkheid te dragen in geval van diefstal, ongeval of schade aan eigendommen of personen, noch aansprakelijkheid te aanvaarden voor schade veroorzaakt door onweer, hagel, brand... Wij raden gasten aan hun eigendommen te verzekeren bij een verzekeringsmaatschappij. Huisdieren zijn niet toegestaan in de appartementen.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 70 m
  • Strand: 90 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 400 m
  • Dokter: 7 km
  • Apotheek: 7 km
  • Bank: 7 km
  • Postkantoor: 7 km
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 7 km
  • Haven: 500 m
  • Sportactiviteiten: 7 km
  • Discotheek: 7 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Ze worden omgeven door een dennenbos waar ligstoelen en hangmatten klaar staan voor uw vakantie. Varende gasten kunnen hun boten tot 7 meter diepte aanmeren op een privé gemarkeerde ankerplaats, gelegen op 10 meter van de kust. Van het aanbod aan extra faciliteiten zijn er in Zavala twee restaurants, een strandbar, café-bars, een pizzeria en een winkel. Zavala is ideaal om te joggen of fietsen. Aan de zuidkant van het eiland Hvar, in Sveta Nedjelja, ligt het sportcentrum Cliffbase. Niet ver van de kust aan de zuidkant van Hvar ligt het eiland Šćedro, een plek voor dagtochten. Het zeekanaal tussen Hvar en Šćedar is vanwege het microklimaat een ideale plek voor surfers. Wij raden u aan een bezoek te brengen aan de stad Hvar, een cultureel monument, aan de oude binnenstad, die dateert uit het jaar 2000. pk (UNESCO)
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Deveron
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Alexandra Caric Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Tsjechisch, Slowaakse, Pools, Russisch,
Meer informatie over de verhuurder

Geachte gasten, welkom op het eiland Hvar, de Apartments Deveron. Ons huis is ideaal voor gezinnen moe van het dagelijkse stad lawaai en de stress van het zoeken naar rust en ontspanning. Ik geloof dat je ook een ideale plek voor een vakantie te vinden, zoals blijkt uit onze voorouders oude gasten die jaar komen na jaar komen regelmatig terug. Proberen en uvijerite.

De advertentie Appartementen Deveron heeft 60994 keer bekeken sinds 06.04.2015.