Appartementen Villa PelegrinHvar Zavala - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 40 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Hvar Zavala en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Het huis ligt in een rustige straat zonder verkeer, omringd door pijnbomen. We hebben drie appartementen met aparte ingangen. Appartementen (4 1) en (2 1) - studio's hebben een eigen gedeelte van de tuin met grill. Appartement (2 + 2) heeft een overdekt balkon. Elk appartement heeft een parkeerplaats, het dichtstbijzijnde strand ligt op ongeveer 100 m. Naast het strand is er een cocktailbar en een restaurant. Het is het beste om buiten te dineren, naar de sterrenhemel te kijken, te genieten van de stilte en de geur van mediterrane kruiden. In ons huis voelen de stellen die een vredige vakantie willen en gezinnen met kinderen zich het prettigst voelen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Tegen een overeengekomen prijs wordt vooraf 10% aanbetaling gedaan. De rest bij aankomst. De prijs is inclusief toeristenbelasting.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 7 km
  • Apotheek: 7 km
  • Bank: 7 km
  • Postkantoor: 7 km
  • Tankstation: 7 km
  • Discotheek: 7 km
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
We willen dat een van onze appartementen hun zomerhuis wordt. We organiseren vaak een gezamenlijk diner. We ontmoeten de gasten met de bezienswaardigheden van het eiland. We geven een aanbeveling over wat te bezoeken of te zien op het eiland.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Pelegrin
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Sosnowiec,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, Augustus 2019
Een prachtige plek

Zavala mooie, rustige stad omgeven door de natuur. Toegang tot het dorp via zeer smalle en bochtige wegen, een smalle tunnel (voor mij was er een beetje angst) De kamer waar we in zaten was schoon, goed onderhouden, lakens en geurige handdoeken. Airconditioning in de prijs volledig operationeel en wi-fi. Er is geen gebrek aan privacy. De setting is niets anders dan prachtig groen en constante geluiden van cicaden, van de vroege ochtenduren tot de late avond. Het was mogelijk om de gemeenschappelijke grill, wasmachine te gebruiken. U kunt parkeren bij het huis en, indien in de schaduw, privé schaduwrijke parkeerplaats op een paar meter afstand. De eigenaren gaven zelfs een autohoes om te beschermen tegen hars van de bomen. Zeer dicht bij het strand, kiezel en een beetje verder rotsachtig. Mevrouw gastvrouw vriendelijk, glimlachend, altijd beschikbaar om te helpen. Ook echtgenoot een erg aardige man, behulpzaam. Hij ving vis en bakte daarna op de grill en de gastvrouw bereidde de rest en bood ons en andere gasten samen met een fles heerlijke wijn. Over het algemeen was alles geweldig en de omgeving en het verblijf in de villa. Het was jammer om te vertrekken. Een van de mooiste vakanties. We zijn blij om terug te zijn. Bedankt voor je gastvrijheid en warme groeten. Kasia en Marcin uit Polen

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Beste Kasia en Marcin

Hartelijk dank, de grootste tevredenheid is wanneer de gasten tevreden zijn :)

Nada Puljić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

We willen dat gasten zich in ons appartement voelen als in hun zomerhuis. We vertellen ze iets over het leven op het eiland. Laten we aanbevelen wat u moet zien. Wij informeren gasten over culturele evenementen tijdens hun verblijf. We koken huisgemaakte specialiteiten of maken een gezamenlijk diner.

De advertentie Appartementen Villa Pelegrin heeft 44009 keer bekeken sinds 14.01.2015.