Vakantiehuis MarieŽirje - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 80 per nacht
Beschrijving van de woning

Vakantiehuis Marie ligt in de baai van Tratinska. Het huis bestaat uit 2 slaapkamers, een badkamer, een grote woonkamer en keuken, en een groot terras (40 m2). Het heeft een tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden, en een driezitsbank die plaats biedt aan 2 personen. Je kunt dingen in kasten of nachtkastjes rangschikken. De keuken is uitgerust met alles wat je nodig hebt om een geweldige lunch, ontbijt of snack te maken, en de woonkamer heeft een grote tv voor avondentertainment (als je niet besluit om rond de baai te lopen). Het huis ligt op de eerste rij naar de zee, de wandeling naar het strand duurt slechts een paar minuten. Het appartement heeft een tuin aan zee, ca. 800m2. Er is een grill/oven en een vijgenboom die in juli en augustus vruchten draagt. Er zijn 2 restaurants naast het huis, een op 100 meter afstand en de andere op 200 meter afstand. In de late namiddag kun je naar de top van de baai gaan, waar een uitkijkpunt is met uitzicht op het Kornate National Park, of het naburige Mikavica verkennen, of naar het dorp gaan langs de oude weg.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De tijd van binnenkomst in de woning is vanaf 14.00 uur en de woning dient voor 10.00 uur te zijn verlaten (mogelijkheid van overeenkomst). Om de reservering te bevestigen, is het noodzakelijk om een voorschot te betalen, volgens de voorlopige factuur, van 200 EUR. Wij staan 0-24 uur voor u klaar. Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen. Wij wensen u een prettig verblijf in ons vakantiehuis!
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Annulering 7 dagen van tevoren, volledige restitutie van het voorschot.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 3 km
  • winkel: 3 km
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 3 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Nationaal Park: 10 km
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Welkomstdrankje. Fietspaden. In de haven (5 km van het huisje) is een winkel die alles heeft behalve vlees. In het centrum (3 km van het huisje) is een postkantoor en een kliniek.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Marie
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Dragan Lončar Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Een familieman, een fan van de zon en de zee. Ik woon al mijn hele leven in Šibenik. Ik spreek Engels.

De advertentie Vakantiehuis Marie heeft 8963 keer bekeken sinds 19.04.2022.