Appartement Old SchoolZlarin - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartement in het centrum van Zlarin, waar u alle faciliteiten die dit eiland u biedt binnen handbereik heeft. Het bevindt zich op de eerste verdieping van een eeuwenoud gebouw dat ooit een school was. Het gebouw is grondig gerenoveerd om de gasten een aangenaam verblijf te bieden. Bij de renovatie is een deel van het retro meubilair behouden gebleven, wat de originele mediterrane sfeer oproept. Het appartement bestaat uit twee tweepersoonsslaapkamers, een ruime woonkamer en eetkamer, een goed uitgeruste keuken met bar en een badkamer. Aan de achterkant van het gebouw bevindt zich een terras met een gedeelte in de schaduw, ideaal om de middag door te brengen. Welkom op de oude school!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling: 30% aanbetaling binnen 7 dagen na boekingsbevestiging, 70% saldo op basis van voorschotfactuur of contant bij aankomst. Kortingen: 10% voor elke extra week verblijf in het appartement Accommodatie. Voor kinderen jonger dan 2 jaar wordt geen toeslag in rekening gebracht. Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen. De verhuurder is niet onderworpen aan de betaling van BTW overeenkomstig de bepalingen van artikel 22 van de BTW-wet.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 70 m
  • Postkantoor: 50 m
  • Sportactiviteiten: 50 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Welkomstdrankje is bij de prijs inbegrepen. De aankomst- en vertrektijd van de gast is afhankelijk van het schip, daarom spreken we het tijdstip van binnenkomst en/of vertrek uit het appartement af. Het is mogelijk om op het eiland een fiets, kano en boot te huren. Je kunt eten kopen in een goed uitgeruste winkel, vis op de vismarkt, verse groenten op de markt. "de bank". Er zijn diverse restaurants en snackbars en diverse cafés op het eiland.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Old School
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Uroš Brkić
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Ik denk dat je zult genieten van mijn appartement in Zlarin. Ik wil je welkom heten. Uros

De advertentie Appartement Old School heeft 359 keer bekeken sinds 04.05.2024.