Appartementen KatinaZlarin - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Katina appartementen worden geplaatst in de nabijheid van het stadscentrum, maar op een locatie die afzondering gasten een rustig en ontspannen verblijf biedt. De architectonische oplossing van het huis gast om isolatie en privacy op een van de drie unieke terras. Vanwege de stroom van frisse lucht van de hoogste heuvel zlarinskog Klepac in de appartementen niet het gevoel dat de zomerse hitte, en de airconditioners worden vooral gebruikt voor de verwarming in het vroege voorjaar of late herfst. Het ontwerp van de appartementen en het huis wordt geaccentueerd persoonlijkheid van de eigenaar, zodat deze appartementen niet passen de stereotypen eenheden. Eiland Zlarin gasten met een andere manier van vakantie in vergelijking met het vasteland, evenals de meeste van de andere eilanden. Het eiland heeft geen auto's en dus het schip verlaten voelen de tijd dat dit neemt een andere dimensie.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Gast reservering wordt bevestigd met een aanbetaling van 10%. Aankomst in het huis bij aankomst en toegang tot het appartement is from14 h. Het appartement verlaten tot 10 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 100 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Vliegveld: 450 km
  • Haven: 300 m
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Nationaal Park: 75 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De prijs is inclusief een welkomstdrankje en lokale belastingen. Op verzoek bieden wij ontbijt en het bereiden van traditionele gerechten.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Katina
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 6 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juni 2023
Rust voor de ziel!

Alle aanbevelingen voor dit prachtige appartement en nog meer geweldige mensen! De accommodatie is zeer ruim, het terras en de sfeer zijn zoals in de film, de definitie van vakantie. De gastheren zijn onopvallend en helpen met alles! Zlarin is prachtig en deze vakantie zal voor ons een geweldige herinnering blijven, nogmaals dankzij de gastheren! Tot ziens.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Vinkovci,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Augustus 2022
Zee, zon en genieten

Zeer vriendelijke en aardige gastheren, onopvallend maar altijd aanwezig als er iets nodig is. Het appartement is ruim, volledig uitgerust zoals op de foto's, op het terras kunt u 's avonds genieten van het geluid van krekels terwijl het achterste deel van het appartement uitzicht heeft op olijf- en vijgenbomen. We waren vooral onder de indruk van de kleine dingen in de keuken die ons verwelkomden, en ze betekenen veel, evenals de boeken die we konden gebruiken. We hebben genoten met de kinderen. Bedankt aan de gastheren voor het negen dagen lang ons thuis maken van Zlarin!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Logatec,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Katina, Augustus 2015
Zlatan Zlarin

Dank u Sonja en Thomas, vriendelijke mensen. We brachten leuke tijd met je. Het appartement ligt op slechts is comfortabel, alleen om iets breder bed :-) stemmen. Terras is net zoals het zou moeten zijn, met het oog op Zlarin. In 10 dagen liepen we het hele eiland. Een groot deel van de archeologie, vijgen, wilde munt en goed eten. We moeten. Ik beveel. Gorazd

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Sonja Ninić-Ševo Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Wij zijn een familiebedrijf dat zich bezighoudt met het toerisme voor 16 jaar. Appartementen te huur zijn in onze familie huis op het eiland Zlarin. Als je een rustige vakantie op het eiland, die wordt afgerond massatoerisme en waar u kunt genieten van de natuur dan Zlarin juiste plek voor jou.

De advertentie Appartementen Katina heeft 69804 keer bekeken sinds 16.08.2014.