Appartementen Tina Žuljana - De regio Dubrovnik

prijs vanaf € 45 per nacht
Beschrijving van de woning

Volledig en modern ingerichte appartementen in Žuljana op het schiereiland Pelješac bevinden zich op de eerste rij aan zee aan de plaatselijke waterkant.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Vooruitbetaling is 10% van de totale prijs, en de rest bij aankomst in het appartement. De ideale aankomsttijd is om 14.00 uur en vertrek om 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 10 m
  • winkel: 10 m
  • Restaurant: 10 m
  • Postkantoor: 60 m
  • Sportactiviteiten: 60 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Mogelijkheid om een boot te huren.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Tina
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Sveti Martin pod Okićem,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A3+2, Juni 2023
Rust voor ziel en lichaam

Ik beveel de Tina-appartementen van harte aan omdat ze ons een vakantie hebben bezorgd die we nog nooit eerder hebben gehad. Het huis ligt letterlijk direct aan het strand, we zaten op de begane grond, en het bleek ideaal voor ons met twee kinderen omdat we ons geen zorgen hoeven te maken over spullen inpakken, naar het strand gaan, de kinderen kunnen gaan zwemmen wanneer ze maar willen en we kijken naar ze vanaf het terras terwijl we lunchen of koffie drinken Het appartement is groot, ruim en uitgerust met alle benodigde accessoires, en ik geef een groot pluspunt aan het feit dat het ook een vaatwasser heeft. Er zijn verschillende andere mooie stranden in de buurt die op een paar minuten lopen liggen. De plaats is rustig en heeft alle nodige faciliteiten voor een perfecte vakantie.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Vinkovci,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2021
Als we hadden gezocht, hadden we niet beter gevonden!

Ik hoorde over de stad Žuljan van mijn neef uit Split die me vertelde dat daar de beste stranden zijn. Nadat we in Slano waren bedrogen met betrekking tot de accommodatie die we via Booking.com hadden geboekt, waren we uitgeput en dat doodde onze wil om te rusten, we moesten dringend een andere accommodatie zoeken en niets bond ons aan Slano. Omdat we erover dachten een paar excursies te maken in de buurt van de zuidkust (Dubrovnik, Korčula ...), besloot ik voor de eerste keer naar de website Apartmanija.hr te gaan en de plaats van Žuljan in te typen. Ik kwam Apartments Tina tegen en zag foto's van de appartementen en een vrij goede prijs. Ik belde meneer Davor en vroeg om de vrijheid van het appartement. De goedkopere appartementen waren bezet, maar kijk eens naar het lot van iemand die een iets groter appartement opzegde en net in de periode die ons uitkomt. We stemden toe omdat we niet langer de kracht hadden om iets anders te vragen. We spraken telefonisch af met meneer Davor om op ons te wachten en zo snel mogelijk in de ochtend te komen. Uit angst dat we niet opnieuw voor een onaangename verrassing zouden komen te staan, wilden we zo snel mogelijk naar Žuljan komen. De heer Davor hield woord en liet ons het appartement zien dat ons verrukte, evenals het uitzicht vanaf het terras dat alleen in de films te vinden is. Toen we Žuljana en zijn stranden leerden kennen, realiseerden we ons dat nadat we het beu zijn om minstens één keer de wereld rond te reizen, we naar Žuljana zullen terugkeren en onze ziel zullen laten rusten. Dit was mijn eerste zomervakantie samen met Ana en mij en door het spel van het lot hebben we een plek gevonden waar we hopelijk nog vele malen zullen terugkeren en genieten. Bedankt aan de heer Davor en zijn familie voor het geweldige huishouden en de service.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Davor Lopin Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartementen Tina heeft 48634 keer bekeken sinds 26.11.2019.