Appartement DanijelaZverinac - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 35 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Zverinac en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

In Zadar archipel is het eiland Zverinac uniek onder duizend Kroatische eilanden, omringd door zon en de warme Adriatische Zee met haar mediterrane charme en ongerepte natuur elk jaar wint de harten van haar bezoekers. Het eiland met stop zorgen te maken en beginnen met een heerlijk gevoel van vrijheid. Juist in een dergelijke plaats, we bieden accommodatie in onze appartementen die goed zijn uitgerust en ingericht voor maximaal vier personen in elk appartement, bestaande uit een slaapkamer, badkamer, keuken, woonkamer en een terras. De faciliteit ligt op 5 minuten lopen naar het strand die voornamelijk beton en natuurlijk zijn, zich in verschillende baaien. Vergeet niet om de charme van deze prachtige Dalmatische plaatsen die zeker zal winnen ervaren. Ik heten u hartelijk welkom!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 200 m
  • Restaurant: 200 m
Soort strand
Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
In aanvulling op de huurwoningen als een gratis gemak bieden wij een welkomstdrankje en het gebruik van surfplanken. Ook voor jou maken we een reservering en aankoop van auto ferry tickets.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Danijela
Danijela Skračić Aanbieder vanaf 2013
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Danijela heeft 8639 keer bekeken sinds 12.04.2016.