Appartementen Santo Zverinac Zverinac - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Laat uw huis voor een tijdje naar een eiland Zverinac-plaats voor ontspanning en om traditionele gerechten te genieten. 3 appartementen zijn gelegen op de tweede verdieping van een woonhuis, waar sprake is van een familierestaurant met 25 jaar traditie in het bereiden van authentieke gerechten. Het restaurant serveert verse vis en vlees Voorstanders van actieve vakantie zullen plezier vinden in het verkennen van het eiland door trekking, het beklimmen van de heuvel Klis, zwemmen in het heldere water of bezoek de aantrekkelijke locaties in de omgeving.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
U kunt ons bezoeken reis van Zadar draagvleugelboot en / of ferry - u kunt uw auto parkeren bij ons, ook al is uw auto op Zverinac niet zijn omdat het eiland is bestemd voor voetgangers. Meer over de boot lijnen en ticket prijzen zijn te vinden op www. Jadrolinija. hr Gasten direct betalen aan de eigenaar, de aanbetaling is 20% van de totale prijs. De tijd van aankomst en vertrek is afhankelijk van de rederijen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 10 m
  • winkel: 20 m
  • Restaurant: 10 m
  • Haven: 10 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Wij bieden bootverhuur. Aantrekkelijke locaties in de buurt die u kunt bezoeken in één dag en terug te keren naar hun huis naar Zverinac: Long Island ligt op 5 minuten met de boot. De stad Zadar werd uitgeroepen tot de beste Europese bestemmingen in 2016 en is een uur rijden met de draagvleugelboot. Molat, IST eilanden liggen dicht bij Zverinac en ligt op een uur varen met de veerboot.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Santo Zverinac
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Moskva,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Santo Zverinac , Augustus 2016
De perfecte vakantie

Ik heb met mijn vrouw en kinderen fantastische week op Zverinac. We waren op zoek naar een plek weg van de zomerdrukte en drukke stranden zo dicht bij de natuur te zijn. We hebben genoten van elk moment! Het appartement is perfect schoon, comfortabel, met een prachtig uitzicht op zee. Vaak aten we in het restaurant van de eigenaren van de appartementen, de kwaliteit en de versheid van deze vissen is ongelooflijk! Adviseer ik met heel mijn hart! Vanessa, Maya, dank je!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Basel,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Santo Zverinac , Augustus 2016
Plek om te genieten van het moment

Het is een mooie plek, heel anders dan druk Zadar. Je kunt eenvoudig kalm kust waar om te genieten van het moment. Helaas is er geen zand, maar het water en de natuur te compenseren volledig. De eigenaren (Ante, Vanessa, Maja en haar man) zijn aardige mensen, klaar om te helpen met elk onderwerp (bijv waardoor u een boot, wat brood of andere adviezen). De plek zelf is schoon, gezellig met alle dingen die u nodig heeft voor een vakantie. In de winkel in de buurt kun je alle basics te vinden om te koken, naast ruime keuze aan elkaar ontmoeten. Het koopproces zelf is een ervaring, dankzij charismatisch sterke dame. Rough buiten, zacht van binnen. PS. De eigenaren hebben ook een restaurant dat is een heel goede prijs / kwaliteit verhouding, 2 minuten van het appartement. Maar een tafel reserveren een dag van tevoren.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Santo Zverinac , Juni 2015
Jammer dat er niet meer dergelijke aanbiedingen

Appartement aan zee. Prachtig ingericht. Zeer netjes en schoon. Vriendelijke gastheren. De verhouding tussen prijs en service zeer gunstig ten behoeve van de cliënt. We zullen zeker weer terugkeren.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Vanessa Škifić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Hallo, ik ben Vanessa. In de afgelopen jaren, schoonzus en ik bieden accommodatie diensten in Santo. Wij wensen onze gasten een stukje van de hemel dat we de lokale bevolking genieten van het hele jaar, een onderbreking van de dagelijkse taken, met uitstekende visgerechten.

De advertentie Appartementen Santo Zverinac heeft 46430 keer bekeken sinds 06.02.2015.