Đelo KornatiLavsa - Kroatische eilanden

Beschrijving van de woning

1. Appartement op de begane grond -60 m2 (keuken, woonkamer, slaapkamer met tweepersoonsbed, een badkamer, terras, capaciteit: 4 personen) 2. Studio appartement op de eerste verdieping - 30m2 (keuken, badkamer, balkon, capaciteit van 2 1 persoon) Huisje heeft een keuken, slaapkamer en badkamer, aanbidding (zonne-energie) en drinkwater (regen). De prijs is inclusief een kleine boot met het bad buiten de binnenste (4m; 6HP). Vervoer naar het eiland per boot duurt 2 uur (boot en schipper voor het vervoer is gratis als u aankomen en vertrekken op zondag, de klant betaalt alleen de kosten van brandstof ong. € 100) Geniet van de Kornati National Park, bezoek de kliffen, duik naar de dieren kijken en verken de National Park - Beleef uw vakantie anders!

  • Capaciteit: 4 Kamers
  • Oppervlakte: 60 m2
  • Grond: 30 m2
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reserveren wordt vooraf betaald in overleg met de eigenaar.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 10 m
  • Dokter: 50 m
Soort strand
Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Het appartement is geschikt voor 4 personen, maar kan ook worden gehuurd appartement op de bovenste verdieping (voor 3 personen), is deze optie is ideaal voor twee families om samen te komen! Gelegenheid om een ​​familie te kopen geproduceerde olijfolie 1L = 15 €.
Toon op kaart
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Lucija Skračić Aanbieder vanaf 2012
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

De toekomst advocaat, werkt in Zagreb, afkomstig van de Dalmatische eilanden. Door het huren van accommodatie in een familiebedrijf aanbiedingen voor 4 jaar. Hij geniet van het werken met mensen.

De advertentie Đelo Kornati heeft 41330 keer bekeken sinds 08.11.2013.