Appartementen Lavanda DivonaBilice - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 46 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Bilice en De regio Sibrenik!
Beschrijving van de woning

Art Lavanda appartementen (twee verdiepingen, 65m2) en Divona (40m2) bevinden zich op een rustige plek Podlukovnik, Bilice de buurt van Sibenik, ver genoeg van het lawaai van de stad, maar toch dicht bij alle attracties Sibenik. Ze bevinden zich op 5 km van de snelweg A1 naar Split, op 2 km van het dichtstbijzijnde strand Banj, 4 km van het centrum van Sibenik, 8 km van het winkelcentrum Dalmare en 16 km van het nationaal park. Appartement Lavanda (4 personen) en appartementen Divona (2 personen 1) zijn appartementen met balkons, gratis WIF en parkeerplaats voorzien van airconditioning. Gasten worden voorzien ter beschikking van barbecue, ležanjke, goed uitgeruste keuken en TV / SAT met een welkomstdrankje gastheer. Als je een echte pauze van het hectische leven, in een goede plek. Wij verwelkomen en verblijf in onze appartementen prettig!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om uw reservering te verblijf te bevestigen is vereist om een ​​borg ten bedrage te betalen tot 30% van de totale kosten. Na ontvangst van de betaling ontvangt u een bevestiging dat de voorschotten ontvangen en dat het appartement voor u is gereserveerd in de afgesproken tijd en het overeengekomen aantal personen te ontvangen. Houdt u er rekening mee dat in geval van annulering of wijziging van de reservering tot 42 dagen voor de dag van aankomst kosteloos het totale bedrag van de reservering. Belasting is niet inbegrepen. Aankomsttijd van 14.00 uur / vertrek tot 10.00 uur of alle verhandelbare
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 2 km
  • Strand: 2 km
  • Centrum: 4 km
  • winkel: 1.5 km
  • Restaurant: 3 km
  • Dokter: 4 km
  • Apotheek: 1 km
  • Bank: 6 km
  • Postkantoor: 4 km
  • Busstation: 4 km
  • Vliegveld: 55 km
  • Nationaal Park: 16 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
De gasten worden begroet door een welkomstdrankje en hapje met lokale delicatessen. Onze gasten staan ​​tot uw beschikking voor verdere vragen en ondersteuning tijdens hun verblijf in de appartementen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Lavanda Divona
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Tachov,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Lavanda Divona, Juli 2017
mooi

Het appartement is stijlvol, zeer creatief en individueel ingericht en gedecoreerd met een grote veranda. De verhuurder Ivan is een prachtig, vriendelijke man, zijn vrouw Dašek goed. Kregen Ze ons als oude vrienden, alles show, vermaakt, en zelfs ons uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje, die werd georganiseerd met vrienden, het zingen van mijn favoriete nummers Dalmatische-pracht. Sibenik is mooi avondwandeling-romantiek. We gewoon niet willen verlaten

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Apartments Lavanda Divona

Lieve familie Šmehlík, Dank u voor uw geweldige reacties. We zijn zeer blij dat je je comfortabel voelt en dat u ze goede herinneringen. Wij hopen dat u weer onze gasten! Groeten van ons (Ivo, Duska en Ivona)

Ivona Zani Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Zelfs als een klein, namen mijn ouders me altijd bij je waar er volksliederen en echte Dalmatische entertainment waren. Dat deel is nog in me, als positieve en vrolijke geest waarmee ik ben opgegroeid. Hoewel ik wonen en werken in Zagreb, mijn ouders die in Podlukovnik de geweldige gastheren leven, zal iedereen een warm welkom te uiten en te hosten degene die naar ons komt!

De advertentie Appartementen Lavanda Divona heeft 7889 keer bekeken sinds 27.02.2017.