Appartementen AnkoraBrist - Regio Split

prijs vanaf € 35 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Brist en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Deze goed ingerichte en eenvoudig ingerichte vakantieappartementen bevinden zich in een gezinswoning in Brist, een plaats aan de Makarska Riviera. Ze zijn ideaal voor een groter of kleiner gezin, omdat de eerste verdieping twee slaapkamers, twee slaapkamers en twee slaapkamers heeft, terwijl één doorgang en een ruim terras vanuit elk appartement privacy en een prachtig uitzicht op de zee en de eilanden creëren. Op de begane grond van de grote binnenplaats bevinden zich twee kleinere appartementen A3 met elk één kamer en badkamer, aparte keuken maar verbonden met een open loggia. Alle 4 appartementen hebben een aparte ingang, draadloos internet (WIFI) en gratis parkeergelegenheid in de buurt. Langs de kust is er een nieuw aangelegde promenade van 5 km lang, ideaal voor avondwandelingen en ontspanning, maar ook voor toeristen die de voorkeur geven aan een actievere vakantie met hardlopen, skaten en fietsen. Als u met uw gezin op zoek bent naar een oase van rust en ontspanning met een huiselijke sfeer, dan is Brist de perfecte plek en ons huis is gelegen in het centrum van de stad, niet ver van de zee, winkels en restaurants.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Verblijfsbelasting is bij de prijs inbegrepen. Water- en elektriciteitskosten, evenals draadloos internet en parkeerplaats zijn bij de prijs inbegrepen. Het voorschot bedraagt 20% van de totale prijs van het pakket. De rest tot de volledige prijs van het arrangement wordt bij aankomst betaald. Het voorschot wordt betaald door geld op onze bankrekening te storten. Inchecken: 14 uur, uitchecken: 10 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 70 m
  • Strand: 60 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 60 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 3 km
  • Apotheek: 3 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 50 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Naast zelfgemaakte drankjes, zullen vriendelijke gastheren u graag informeren over de natuurlijke en culturele bezienswaardigheden en bekend zijn met de gebruiken en attracties van de omgeving. :) We helpen u graag met het dragen van uw bagage! :) Bezoek het natuurpark Biokovo, zeven Baćina-meren waar u kunt zwemmen of zeilen, de monding van de rivier de Neretva waar kitesurfen en lange zandstranden populair zijn, ga naar het beroemde Marian-heiligdom Medjugorje (55 km), ervaar raften aan de rivier de Cetina en genieten van de schoonheid van onze zee en het prachtige kiezelstrand maken uw verblijf onvergetelijk. . Kom zelf kijken! Wij zijn graag uw gastheren!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Ankora
Anamarija Visković Aanbieder vanaf 2020
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Tsjechisch, Slowaakse, Pools,
De advertentie Appartementen Ankora heeft 7131 keer bekeken sinds 06.03.2020.