Pension GomilaBrist - Regio Split

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Brist en Regio Split!
Beschrijving van de woning

PENSIOEN Crowd is een mooi huis met 10 kamers (6 tweepersoonskamers en 4 driepersoonskamers) die is gelegen in een klein dorp Brist, een populaire badplaats aan de Makarska Riviera. Van het mooie zandstrand ligt op slechts 50 m. In ons huis kunt u rust, ontspannen genieten van de prachtige tuin en uitzicht op het schiereiland Peljesac, het eiland Hvar of helling. Gasten die ervoor kiezen om hun vakantie door te brengen in de pensioenregeling Crowd zullen genieten van onze specialiteiten, keuken in het halfpension, dat is inbegrepen in de prijs. Kinderen tot 5 jaar betalen niets, en kinderen 6-12 jaar betalen 50%. Voor degenen die graag wandelen of lopen is ideaal promenade van bijna 5 km, dat zich uitstrekt langs de kust van plaats Gradac Brist naar Podaca. Voor meer informatie kunt u contact met ons op. Dus, kom en zie voor jezelf. Welkom!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Wanneer reserveren is verplicht een aanbetaling (20%) van de totale prijs te betalen. Bij aankomst in de mogelijkheid om het saldo in contanten te betalen. We vragen de gasten aan het moment van vertrek te respecteren van de kamer op de dag van vertrek (na het ontbijt tot 10 uur) en het tijdstip van aankomst in de kamer bij aankomst (vanaf 14 uur). Natuurlijk kunnen we altijd eens met de gasten dat de tijd niet om objectieve redenen is vastgesteld.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 1.5 km
  • Apotheek: 1.5 km
  • Postkantoor: 1.7 km
  • Tankstation: 1 km
Soort strand
kiezelstenen,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Pension Gomila
Petra Miošić Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans, Tsjechisch,
Meer informatie over de verhuurder

Mijn familie en ik heten u van harte welkom in onze kleurrijke appartementen miošić \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ Vanaf de dag van aankomst tot uw vertrek streeft de hele familie ernaar uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Wij staan tot uw beschikking voor eventuele vragen. Bij het regelen van onze appartementen hebben we geprobeerd alles zo goed mogelijk, mooier en leuker voor u te maken. Kom en bezoek ons!

De advertentie Pension Gomila heeft 10663 keer bekeken sinds 28.02.2018.