Appartementen Hajdić Cavtat - De regio Dubrovnik

prijs vanaf € 30 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Cavtat en De regio Dubrovnik!
Beschrijving van de woning

Geweldige locatie. Wij zijn gevestigd in een rustig deel van Cavtat en in dezelfde tijd vrijlating van een merk dicht bij de stad en strand, met slechts 5 minuten lopen langs de zee daar bent u al in het centrum van de stad. De appartementen bevinden zich op de eerste verdieping, en de eigenaar woont met zijn gezin op de grond. Een uitzonderlijk gunstige plaatsen we vooral als je met de auto komt en hebben tot een eigen parkeerplaats naast de weg. voor 2-3 auto's. De appartementen zijn uitgerust met alles wat je nodig hebt op vakantie, niets luxe en dus de prijs matig. Het is vooral leuk om te zitten op het terras en genieten van het prachtige uitzicht over de zee en de oude stad van Dubrovnik in de verte. Achter het huis is een barbecue (grill) kamer met een terras waar u kunt zitten in alle rust en geniet van uw barbecue vis of vlees. In de tuin Prosor zijn citroenbomen, sinaasappelen, vijgen en laurier. Toediening is bij voorkeur aan de groepsaccommodatie voor 10 mensen, zoals 2-3 families of groepen vrienden. Voor verdere vragen zijn wij beschikbaar. Wi-Fi-verbinding is opgenomen in de inhoud

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om te reserveren moet je een aanbetaling van 50 euro te betalen, en de rest moet worden betaald bij aankomst. Meestal is de tijd van aankomst tot 12 uur-middag, en gaan, maar het hangt allemaal af van de overeenkomst en is altijd op zoek naar elke gast zoveel mogelijk te voldoen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 500 m
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 300 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 300 m
  • Vliegveld: 3 km
  • Haven: 300 m
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Discotheek: 300 m
  • Casino: 20 km
  • Nationaal Park: 20 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Welkomstdrankje is inbegrepen in de prijs. Wij zullen u helpen met alle informatie over uw mogelijke excursies waar je zou willen gaan en andere nuttige informatie.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Hajdić
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
kraków,
Erg goed (4/5) Verbleven in Appartementen Hajdić , Augustus 2017
Jola

In het mooie en charmante stadje Cavtat hebben we onze laatste vakantie jaar geleden doorgebracht. We besloten om in dit appartement te blijven en het bleek een geweldig idee te zijn. Lokalisatie is echt goed. Het kostte ons slechts 5 minuten om naar het strand te komen en 15 minuten naar een stadscentrum. Er was airconditioning in elke kamer, zonder extra kosten, wat echt een belangrijke functie in zo'n warme klimaat is. Er was ook een groot terras met zicht op Dubrovnik. Ik wil ook enkele woorden noemen over zo'n geweldige persoon als eigenaar van dit appartement. Echt behulpzaam en spraakzaam persoon. Er waren geen problemen met communicatie. Toen we iets nodig hadden, stond hij beneden, klaar om ons te helpen. We willen de plaats en eigenaar echt aanbevelen aan alle toeristen die Cavtat bezoeken.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dear Jola!

Ik ben zeer dankbaar voor uw positieve reacties hier vermeld op Apartmanija site.Looking ernaar uit om je te zien hier weer als je eenmaal besluit te doen so.It maakt me erg blij om te zien dat je een geweldige tijd gehad bij ons in huis. Bedankt voor het kiezen Hajdić appartement als uw accommodatie. groeten aan al uw groep rand

Bolesław,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Hajdić , Augustus 2016
Appartement te bevelen

Het appartement voldeed aan al mijn verwachtingen. Ivica - de gastheer verwelkomde ons erg leuk. De beschrijving van het appartement op de website is in overeenstemming met de werkelijkheid. Het appartement is netjes en schoon. Ivica was enthousiast om te helpen in geval van problemen. Vanaf het terras van het appartement is er een prachtig uitzicht en u kunt Dubrovnik zien door de baai. Er zijn vele wandelingen in Cavtat en er zijn veel interessante plaatsen om te bezoeken in de regio. In Cavtat is er een duikcentrum, zodat u kunt tijd actief te besteden ook onder water.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Lieve Anna!

Lieve Anna! Dank u voor uw mooie woorden. Het is zeer bevredigend voor mij om te horen dat je hebt genoten van uw vakantie tijd here.You en uw vrienden waren precies de gasten waarvoor ik adverteren mijn accommodatie op deze site.Very eenvoudige, natuurlijke en vriendelijk personen.Een hopen dat je adviseer onze accommodatie voor uw vrienden en collega's eens, wanneer zij besluiten om te komen en Cavtat. Gewoon om een ​​detail hieronder te corrigeren. Je bent hier in augustus 2016 en niet in januari 1970 geweest (dat was waarschijnlijk een vergissing tijdens het schrijven en verwarrend voor degenen die deze reactie leest zou kunnen zijn).

Ivica Hajdić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Dit is een foto van de jongere dagen. toen ik varen op passagiersschepen, cruiseschepen, over de hele wereld, nu ben ik een beetje ouder. Het merendeel van de werkende leven heb ik gewerkt aan cruiseschepen als ober en daarmee voldoet aan de hele wereld. Tot op de dag, ik werk in de horeca, in het hotel. Dus, altijd rond de gasten, zowel voor als nu. Ik werk graag in het toerisme.

De advertentie Appartementen Hajdić heeft 27076 keer bekeken sinds 26.03.2015.