Appartement ValerijaCrikvenica - Kvarner

prijs vanaf € 40 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Crikvenica en Kvarner!
Beschrijving van de woning

Appartement Valerija is gelegen in een afgelegen geplaveide straat, gelegen op de eerste rij naar de zee aan het beroemde strand van Crikvenica "Crni Mol". In de omgeving zijn er verschillende cafébars vlak naast de zee, evenals tal van restaurants met snelle en langzame snacks, naast het appartement is er ook een kleine markt met elementaire boodschappen en hygiënische benodigdheden, evenals een bakkerij die bijna 24 uur werkt. Het stadscentrum ligt op ongeveer 600 meter afstand of tien minuten aan ontspannende wandelingen langs de zee. Het appartement heeft twee aparte slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een douche en een wastafel met een toilet. De keuken is volledig uitgerust met keukengerei, de koelkast heeft een vriezer en er is een waterkoker, oven, gasfornuis, vaatwasser en koffiezetapparaat. In dezelfde kamer is er een eethoek en een slaapbank voor twee personen. Voor het ontbijt of voor een ontspannend diner met een glas wijn, is er een terras voor 6 personen met uitzicht op zee. Airconditioning, tv en wifi.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reservering van de appartementen alleen via aanbetaling van 20%, in staking boekingen alleen van weekenden tot weekends.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 600 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 50 m
  • Busstation: 600 m
Soort strand
Zand,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Valerija
Danijel Dika Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Valerija heeft 24026 keer bekeken sinds 11.04.2019.