Kvarner, met zijn 160 jaar ervaring in het toerisme. Met een accommodatie van hoge kwaliteit en een natuurlijke combinatie van zee, eilanden en bergen, wat zelden gezien wordt in de wereld.
De Kvarner regio is ideaal voor een actieve vakantie, Kvarner biedt talloze activiteiten. Vliegeren op de "Ucka", het Nieuwjaars onderwater visevenement, een internationale zeilrace, wereldkampioenschappen in parachutespringen op Grobnik en Losinj, internationale kampioenschappen in motorrijden op het bekende Grobnik circuit, en het jagen en vissen zijn slechts een klein deel van de activiteiten. Kvarner is trots op haar enorme nautische toerisme dat bestaat uit 19 indrukwekkende havens met meer dan drieduizend ligplaatsen in zee en tweeduizend aan land. Bedrijven die zeilboten, motorboten en yachts verhuren worden ondersteunt. Een ideale vakantie in Kvarner staat ook garant voor een brede waaier van culturele, ecologische, muzikale en sportieve evenementen die een integraal onderdeel uitmaken van het toeristische aanbod in Kvarner gedurende het hele jaar. 
Het aanbod in Kvarner is rijk en biedt variatie en is dus geschikt voor iedere toerist. Huizen gaan van grote luxe villas met zwembad en uitzicht op zee tot kleine pensions en prive-kamers. 
Accommodaties zoals hotels worden beoordeeld met sterren en de prijs van de diensten zijn uiteraard afhankelijk door de categorie van de gewenste accommodatie. Boeking van de accommodatie is het meest wenselijk via de telefoon, direct contact met de eigenaar heeft u door te bellen naar het telefoonnummer vermeld in de advertentie. Website www.directkroatie.nl helpt u bij het zoeken naar een accommodatie in Kvarner samen met alle nodige informatie en het directe contact met de eigenaar via de telefoon of formulier aan de onderkant van elke advertentie, zonder provisie.
​Welkom in Kvarner!