Appartementen Ante AnitaKaštela - Regio Split

prijs vanaf € 40 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Kaštela en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Apartment **** is gelegen op de tweede verdieping van het huis. Ruime en moderne appartement heeft een prachtig uitzicht over de zee en het centrum (cca350-400m) .In de omgeving is het strand (400m), postkantoor (300), het busstation (37 schuur Split-Trogir cca250m), supermarkt (100m) Doctor (60m) .. Het huis heeft een overdekt terras, barbecue en gazon ideale plek om te socialiseren en te ontspannen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Prijzen zijn berekend op basis van de HNB. Betaling via overschrijving. Reservering wordt bevestigd na de vooruitbetaling van 30% van het totale bedrag op de bankrekening, de rest bij aankomst. De prijzen zijn per dag voor het hele appartement (4 personen). Voor een langer verblijf van 15 dagen is het mogelijk korting van 10%. Out tot 10 uur en registratie van 14.00.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 400 m
  • Strand: 400 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 60 m
  • Apotheek: 500 m
  • Bank: 1 km
  • Postkantoor: 400 m
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 8 km
  • Vliegveld: 3 km
  • Haven: 6 km
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Discotheek: 6 km
  • Nationaal Park: 90 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
De prijs is inclusief toeristenbelasting, beddengoed en handdoeken (wekelijkse wissel), water, elektriciteit, vervoer van / naar de luchthaven.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Ante Anita
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Frankfurt am Main,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Ante Anita, Augustus 2015
Super

ANTE appartement is geweldig ingericht, alles is schoon, netjes en voelt net als thuis. Ik was op vakantie met twee kinderen van 15 en 17 jaar oud. Mij ​​en ze zijn super blij en zei dat we gaan om uw vakantie hier weer door te brengen. Ik zou aanraden aan iedereen, voor zover accommodatie, dit was onze beste vakantie ooit.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dank u,

Kijk ernaar uit om volgend jaar weer was zeer aangenaam en de gasten. Hallo iedereen!

Poznań,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Ante Anita, Juli 2015
Grote appartementen !!!

Dit was mijn 4e reis naar Kroatië. In totaal, sliep ik in een tiental appartementen. Nu reden we in twee families bezetten twee appartementen. Beide zijn nieuw. Ruim. Schoon en zeer mooi ingericht. De appartementen zijn verbonden door een gedeelde balkon. Geen defecten. Iedereen (inclusief kinderen) waren erg blij. Een goed uitgangspunt voor het verkennen van het centrum van Dalmatië. Trouwens, is het onmogelijk om niet te wijzen dat een voordeel suites zijn geweldige gastheren. Zeer aardige en behulpzame mensen. Eerlijk gezegd raad ik aan iedereen, vooral omdat de prijzen zijn ook zeer concurrerend.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Lieve Rafal,

We waren zo blij om u als onze gasten en bedankt voor deze mooie woorden. We zijn blij dat je had leuke tijd hier en genoten van uw vakantie. U bent van harte welkom om onze appartementen enig ander moment in de toekomst. Vriendelijke groeten aan uw familie en vrienden, Kata :)

Kata Brajković Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartementen Ante Anita heeft 17870 keer bekeken sinds 30.04.2015.