Appartementen MateoPodstrana - Regio Split

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Podstrana en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Riviera - PODSTRANA - Apartments Mate ligt in Podstrana. Wij bieden ruime twee-kamer appartement voor 6 personen. De appartementen hebben twee slaapkamers, een met kicks bed, een met twee eenpersoonsbedden, een woonkamer met een slaapbank voor twee personen. TV - SAT. Het appartement beschikt over een ruim balkon met uitzicht op de voetbalvelden die zijn gelegen aan de overkant van het huis en die beschikbaar is voor recreatie en sport zijn. In het huis heeft u gratis wi-fi Deze suite beschikt over een goed uitgerust met keukengerei en een waterkoker en een koelkast, apparaten voor het bakken en koken. Binnen het huis is er een bewaakte parkeerplaats. In de badkamer heb je een douche.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Als u besluit om accommodatie te boeken bij ons kunt u contact met ons op via e-mail of SMS-bericht en wij zullen u het rekeningnummer waarop u een storting voor het appartement zal betalen te sturen. Als je hier komt, betaalt u de rest van het geld.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 400 m
  • Centrum: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Apotheek: 200 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Het appartement beschikt over airconditioning en is inbegrepen in de prijs. Mooie zandstrand kiezelstrand ligt op slechts 400 meter van ons, en de stad Split 5-6 kilometer. Het grootste winkelcentrum van de stad een van Split ligt op slechts 2 km van ons huis. De handel met het eten van 150 m van het huis, een apotheek 400 ma golfbaan op 800 meter van ons huis.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Mateo
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Vitez,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2019
gasten

Het appartement is schoon, netjes en alle verstrekte informatie is correct. De host-service is uitstekend. Ik raad het appartement zeker aan. Ivica, ridder.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Mateo Apartmani Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Wij zijn een familie die accommodatie in hun eigen huis biedt. In het huis hebben we twee appartementen in een rustige en niet te lawaaierig in de subpagina's.

De advertentie Appartementen Mateo heeft 15900 keer bekeken sinds 27.03.2017.