Appartement DavidRogoznica - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 75 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Rogoznica en De regio Sibrenik!
Beschrijving van de woning

In onze faciliteit krijgt u een vriendelijke sfeer. Het pand ligt op slechts 3 minuten lopen van het prachtige strand en de kristalheldere zee. Eerst en vooral ben ik een communicatieve en vermakelijke persoon die graag nieuwe mensen en culturen ontmoet en ontmoet.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Beste gasten, de betaling wordt opgevangen door rechtstreekse betaling op uw rekening of aankomstdatum, die wij via e-mail kunnen regelen. Aanbetaling is 30% van het bedrag van uw reservering. dank u, David appartementen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Apartment David ligt in Zecevo, een klein dorpje naast Rogoznica in de regio Sibenik-Knin, en biedt accommodatie met gratis WiFi. Alle accommodaties hebben een zithoek, een flatscreen-tv en een eigen badkamer met een haardroger, een bidet en een douche. Appartementen zijn uitgerust met vaatwasser, oven en koelkast. Gasten van het appartement kunnen ter plaatse genieten van tafeltennis, of duiken of fietsen in de omgeving. Trogir ligt op 30 km afstand van de appartementen David en Sibenik ligt op 36 km afstand van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is Split, op 35 km van de accommodatie.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement David
David Prcela Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement David heeft 13900 keer bekeken sinds 11.12.2018.