Appartementen House ZvonimirRogoznica - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 30 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Rogoznica en De regio Sibrenik!
Beschrijving van de woning

De inrichting is gelegen in Zečevo -Stara Geachte, een stad van ongeveer twintig huizen, tussen de bekende toeristische bestemmingen Primosten en Rogoznica. Appartement 1 is gelegen op de begane grond en een toegewezen groot terras. Wij raden het voor gezinnen met kleine kinderen. Appartement 2 is op de eerste verdieping en heeft een terras met uitzicht op de zee. Ideaal voor grotere gezinnen of groepen van 6-8 personen. Elk appartement heeft 2 parkeerplaatsen. U kunt de grill gebruiken. Elke ochtend kunt u vers brood en zuivel kopen in de voorkant van het huis.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Model betaling is als volgt: - 20% bij boeking op onze bankrekening -remains aankomst Check in 12 uur Controleer buiten 21:00 (of op afspraak)
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 1 km
  • Restaurant: 2 km
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 25 km
  • Treinstation: 30 km
  • Vliegveld: 25 km
  • Haven: 2 km
  • Sportactiviteiten: 2 km
  • Discotheek: 2 km
  • Casino: 2 km
  • Nationaal Park: 40 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Omdat het hotel in de buurt van twee nationale parken (Kornati en Krka) en 3 van de UNESCO World Heritage List (Sibenik, Split, Trogir) mogelijkheden om te gaan op een georganiseerde of individuele reizen zijn onbegrensd. Ook is het mogelijk om te gaan met verschillende sportovima.BICIKLIZAM is erg populair, want er zijn mijl van paden geregeld bicilistčkih.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen House Zvonimir
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Marl,
Erg goed (4/5) Verbleven in Appartementen House Zvonimir, Juli 2015
Gezinnen met 11 personen

We waren in juli 2015 Knezevic familie. Aangezien wij grootouders, zussen, broer en kinderen (2,8,12) had, huurden we twee appartementen in het huis van de familie Kezevic. Doorslaggevend voor onze boeking was het prachtige terras, dat is gelegen in de voorkant van de kleinere beneden appartement. En ik moet zeggen dat we hebben geluk met de juiste keuze geweest. Eerste, natuurlijk, was meer dan genoeg ruimte voor ons allemaal. Op een keer een vriend van de broer is gebleven op de gastenlijst bank. Zo veel ruimte. Dan is de Knezevic familie zelf. Zeer mooie en goed opgeleide mensen, die ons stond in onze vakantie met tips. Daarnaast mochten we de barbecue gebruiken en ze zetten WiFi. We hadden aangename gesprekken over het land en de mensen. Mr Knezevic heeft ons naar een lokale boer, waar we in staat waren om zelf geproduceerde wijn te kopen. Voor mij was de meest heerlijke wijn die we geproefd in Kroatië. Een ander groot pluspunt, het weer, de locatie. Het huis Zvonimir is gelegen in een gebied weg van de drukte. Eigenlijk komt dit Stichstrasse alleen de bewoners en de bestuurder rollen in de ochtend. Het is niet, zoals in het verdere verloop van de weg naar Split, in de voorkant van de hotels aan de hoofdweg die rechtstreeks leidt langs de zee, door de zee. Het is echt in de natuur, de super helder water. Een kleine Isel buurt we erschwommen, kunt u gaan wandelen (als je in de hitte Lust) en prachtige steden, zijn er ook in de buurt: Sibenik, Rogoznica en Split. Er zijn geen stranden in Kroatië, maar rotsachtige kust. Op de betonnen stukken worden meestal gegoten, met ladder in het water. Bij het kwadraat van de familie Knezevic, het water vrij diep, dus slechts voor zwemmers. Onze kinderen zijn 8 en 12, was geen probleem. Niet ver van onze plaats is het kiezelstrand, die ook geschikt is voor kleine kinderen. Enige nadeel zijn de zee-egels die blijkbaar lopende vermenigvuldigen. Mijn familie meestal droeg zwemmen schoenen, maar ik vond het dom. Wij kunnen een verblijf in Zecevo en vooral onze gastheren Olga en Zvonimir erg. Was een geweldige vakantie !! Foto's kunnen hier worden gevonden: http://www.alles-ueber-litauen.de/dies-und-das/260-urlaub-in-kroatien-tipp.html

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Mittelbiberach,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen House Zvonimir, Augustus 2015
Geweldige vakantie

We waren 4 volwassenen en 3 kinderen van 5 tot 15 jaar in het appartement ouder. Het appartement was zeer schoon, ruim, met een groot balkon met uitzicht op de zee. De eigenaren zijn ongelooflijk vriendelijk, behulpzaam en aardig. Ze gaf ons een paar goede tips over goede restaurants en bezienswaardigheden. Op het strand Stressed rassen worden gegoten in de karst rotsen, waar u kunt genieten van de prachtige dag. De zee is dan gelijk aan heel diep, zodat de kinderen kunnen springen in de zee prachtig. Aan het hoofd van de baai, maar u kunt ook plat lopen in het water, is er kiezelstrand. De zee is prachtig en glashelder. Vanuit het appartement bent u met de auto in 5 minuten in Rogoznica. Primosten, Sibenic, Trogir, Krka watervallen, Split is om iets groots te bereiken. Een all-around geweldige vakantie! Aanbevolen !!!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Seoul,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen House Zvonimir, Augustus 2015
Uitstekend! Zeer ruim appartement en rustige plaats.

Ruim appartement, vriendelijke eigenaren, vlakbij en heldere zee. Ik wil graag dit appartement aan gezinnen met kinderen die een rustige en ontspannen tijd willen.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Olga Knezevic Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Beste gasten, Wij zijn blij om u een verblijf in onze appartementen. We proberen een goede gastheren zijn en doen er alles aan om onze gasten een aangenaam verblijf in dit prachtige deel van de Kroatische kust. Welkom!

De advertentie Appartementen House Zvonimir heeft 19399 keer bekeken sinds 15.01.2015.