Appartement FilipanSelce - Kvarner

prijs vanaf € 100 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Selce en Kvarner!
Beschrijving van de woning

Volledig uitgerust en modern appartement in een rustige buurt van Selce. Het appartement ligt op de tweede verdieping met prachtig uitzicht op zee. Gebruikers hebben de mogelijkheid om met behulp van de aangelegde tuin met pergola, barbecue, buitendouche en een ligweide en een kleinere sportveld. Beveiligde parking met gebruikers van de appartementen in een gesloten tuin.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling 20% ​​op voorhand voor een reservering, de rest bij aankomst op de eerste dag. Check-in eerder dan 15.00 uur. Vertrek om 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 300 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 300 m
  • Vliegveld: 30 km
  • Sportactiviteiten: 10 m
  • Discotheek: 300 m
  • Nationaal Park: 150 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
We kunnen regelen boottochten. Huur / gebruik van fietsen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Filipan
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juli 2019
Ideale plek voor een onbezorgde vakantie!

Mijn man en ik en twee jonge kinderen brachten de zomer voor het eerst in Selce door. Als er een gelegenheid is, zullen we veilig terugkeren. Het was geweldig voor ons. We kwamen thuis en wilden niet naar huis. Het huis ligt op een heuvel, op een handige, rustige locatie, dicht bij een kleine winkel. Het appartement is ruim, netjes, schoon en uitgerust van A tot Z. Alles is groot voor ons, en de kinderen hadden meer dan genoeg inhoud en ruimte voor hun gekken. Het grote terras, met uitzicht op de zee, is waar we tot de middagen en 's avonds zonder muggen van de natuurlijke schaduw genoten. Op de binnenplaats is er een tafel met een tafel, barbecue, jacuzzi, basketbalveld, voor iedereen iets. Alles was omsloten door een hoog hek, de kleintjes konden zorgeloos rennen en genieten van het appartement en het buitenleven. De stranden (zand, verhard, bidden ...) liggen op slechts een paar minuten lopen, en dankzij de gastheer hadden we de mogelijkheid om een boottocht te maken naar minder toegankelijke stranden en naar het naburige eiland Krk. Wat betreft de gastheer ... hij en zijn familie zijn erg aardig en behulpzaam en toch onopvallend. Je ziet ze niet eens, en je hebt alles! We hadden niet beter kunnen wensen. Oh ... het was geweldig. Aanbevolen voor iedereen - jong, oud, met en zonder kinderen. Iedereen! Bedankt voor alles!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Trebnje,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Filipan, Juni 2019
Super appartement en omgeving

We verbleven in het appartement in de zesde maand en het appartement was het best uitgerust en de gastheren boden ons de meeste gastvrijheid aan sinds we in Selca waren. We komen nu voor het derde jaar naar Selce omdat we dicht bij het strand zijn. Het appartement is uitgerust met alles wat je nodig hebt, er is een Smoothie-maker en een mixer en een aantal zeer nuttige dingen (bijv .: bussen, enz.) Zodat we te veel dingen meebrachten die we niet nodig hadden omdat we alles gevonden in het appartement. En de meesten van ons hielden van kamers voor beide kinderen, ze genoten er gewoon van in de speeltuin. Er was ook een goed klimaat in elke kamer en het was geweldig, een balkon uitzicht en het hele appartement was fenomenaal. Zelfs vandaag vraagt onze zoon vaak om de zee. We raden een appartement aan voor iedereen die rust en gezinnen met kinderen wil, want er zijn genoeg dingen voor kinderen in het appartement. Nogmaals bedankt voor een aangenaam verblijf, we zullen zeker terugkomen. Hallo Filipaanse familie; we wensen u een aangenaam seizoen en veel tevreden gasten. Natasa

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Celje,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Filipan, Augustus 2017
Perfect vakantie huis

Zeer schoon, modern ingericht appartement met mooie inrichting op de 2e verdieping met groot balkon en adembenemend uitzicht op zee. Er is alles en nog veel meer! Fietsen zijn beschikbaar, buiten is basketbalveld, zonnedouche, barbecue, overdekte tuinmeubelen met alle privacy. De eigenaren zijn erg aardig en conform! Winkel (Konzum) en marktplaats ligt op loopafstand (4 min) in het centrum van Selce. Er is ook ongeveer 4 minuten naar het mooiste strand van Selce. Ik raad ten zeerste aan! We hebben genoten van deze plek heel veel !!!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Hrvoje Filipan Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Filipan heeft 36466 keer bekeken sinds 10.08.2016.