Appartement AenonaSplit - Regio Split

prijs vanaf € 80 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Split en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Aenona luxe appartement is gloednieuw luxe appartement, gelegen in een van de mooiste delen van Split, op slechts 5 minuten lopen van het beroemde strand in Split Žnjan, 3 km van het centrum (5-10 min. Met de bus of 25 min lopen). In de buurt van diverse restaurants, cafés en supermarkten. Het gebied is ideaal om te fietsen, joggen en wandelpad langs de zee. Dit mooie appartement is ideaal voor 4 personen. Het appartement heeft een tuin met een barbecue en een eettafel, een moderne en volledig ingerichte keuken (vaatwasser, oven, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, servies, ...) en een woonkamer met een Smart TV (via de kabel en home theater) en een badkamer met een douche. Het appartement beschikt over gratis draadloos internet en airconditioning (bij de prijs inbegrepen). Het appartement heeft een tweepersoons bed in de slaapkamer en een sofa in de woonkamer rekening - als een extra bed voor twee personen. De badkamer is volledig uitgerust, met inbegrip van een wasmachine, haardroger en de gasten zullen worden verstrekt SPA cosmetica (douche gel, shampoo, zeep).

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
- Niet roken - Niet geschikt voor huisdieren - Entertainment en evenementen zijn verboden - Aankomst tijd is op elk moment na 15:00 - Vertrek voor 10:00
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 3 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
2 fietsen zijn gratis beschikbaar!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Aenona
Josip & Lucija Dujmović Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Aenona heeft 5295 keer bekeken sinds 10.01.2018.