Appartement LoriSrima - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Srima en De regio Sibrenik!
Beschrijving van de woning

De Lori-faciliteit bevindt zich in Srima, is volledig gemeubileerd en modern uitgerust, heeft een groot terras, barbecue, vaatwasser en wasmachine, 2 slaapkamers, keuken, badkamer en apart toilet, en een grote, mooie en comfortabele woonkamer. Er is een 2 minuten lopen naar het strand en 10 minuten naar Vodice. We bevinden ons in de buurt van verschillende evenementen, gasten kunnen de dag doorbrengen met zwemmen en zonnebaden op het prachtige kiezel- en zandstrand en 's avonds wandelen naar het centrum van Vodice, waar elke culturele gebeurtenis elke avond plaatsvindt. U kunt ook een bezoek brengen aan Šibenik, op 13 km afstand, en de culturele en historische bezienswaardigheden, waaronder de beroemdste kathedraal van Sv. Jakov onder de bescherming van UNESCO, en de gereconstrueerde vesting Sv. Mihovil en Baron, evenals van alle kanten omringd door de zee van het Fort van St. Nicholas, bereikbaar via de gerenoveerde boulevard van Sv. Ante, een promenade van ongeveer 4, 5 km lang kan genieten van een onovertroffen uitzicht op Sibenik, het kanaal van St. Ante en de omliggende plaatsen. Er zijn ook natuurlijke schoonheden NP Krka en NP Kornati.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De mogelijkheid tot gratis annulering van de reservering is 14 dagen voor aankomst, de betaling is uitsluitend in contanten. Een aanbetaling van € 100 in geval van schade aan de gast die bij vertrek terugkeert. U kunt inchecken van 16:00 tot 23:00 uur en uitchecken van 08:00 tot 10:00 uur. Het is raadzaam om voor aankomst contact op te nemen met de gastheer.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 1.7 km
  • winkel: 200 m
  • Dokter: 1.7 km
  • Apotheek: 1.7 km
  • Bank: 1.7 km
  • Postkantoor: 1.7 km
  • Tankstation: 1.7 km
  • Busstation: 1.7 km
  • Vliegveld: 50 km
  • Nationaal Park: 15 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
We verwelkomen onze gasten met een welkomstdrankje en vers seizoensfruit.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Lori
Sandra Čoga Juraić Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Hallo lieve gasten! Mijn naam is Sandra Čoga Juraić en ik ben uw gastheer in Lori op Srima. Ik werk als kantoorassistent in een wereldwijd bedrijf in Zagreb, waar ik woon, maar ik ben geboren in de stad Sibenik, van wie ik het hele jaar door zoveel mogelijk hou en bezoek omdat elk seizoen iets anders en specifieks biedt. Mijn man en ik zijn graag in Srima omdat het dichtbij genoeg en ver van alle evenementen is en ons een heel mooi strand biedt voor onze dochter Lorena en een wandeling langs het hele Srima-gebied dat ook verbonden is met Vodice waar je verschillende soorten plezier kunt ervaren, gastronomische aanbiedingen. Als we willen ontspannen of plezier willen hebben, kunnen we beide hebben. Ik hou van reizen en nieuwe dingen ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten, eten, drinken en gewoon rondhangen met vrienden en familie.

De advertentie Appartement Lori heeft 12917 keer bekeken sinds 11.05.2019.