Appartement JoopZagreb - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Zagreb en Zagreb en Centraal Kroatië!
Beschrijving van de woning

Volledig ingerichte en moderne appartementen in het westelijke deel van de stad, gelegen in een rustige omgeving Vrbani, vol met groene ruimten langs de beek. De faciliteit ligt op 5 minuten lopen naar de bus of tram naar het centrum van de stad kan worden bereikt in 25 minuten. Binnen 200 meter is er een apotheek, plus winkels, restaurants, Tobbaco winkel en tal van bars.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De aanbetaling van 20% van het bedrag, terwijl het saldo bij aankomst. De terugkeer van de aanbetaling is mogelijk indien de reservering wordt geannuleerd ten minste 2 weken voor aankomst. Ideaal aankomsttijd 12:00, de ideale vertrektijd 10.00 uur. De mogelijkheid van een akkoord over het tijdstip van aankomst en vertrek.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Strand: 900 m
  • Centrum: 5 km
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Apotheek: 100 m
  • Postkantoor: 400 m
  • Tankstation: 500 m
  • Sportactiviteiten: 400 m
  • Discotheek: 2 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Schoonmaak is inbegrepen in de prijs, de mogelijkheid van het schoonmaken elke 3 dagen of op afspraak. In het appartement, bieden wij u schone handdoeken, schone lakens, shampoo, douchegel en wc-papier. de faciliteit is volledig ingericht en bevat alles wat je nodig hebt om te voelen als thuis.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Joop
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Račišće,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Joop, December 2016
Uitstekend appartement, raden wij u!

Het appartement voldeed aan al onze behoeften voor accommodatie in het centrum van Zagreb. Goed uitgerust, schoon, netjes. Vlakbij is een winkel, apotheek, gemakkelijk te parkeren. Al het beste aanbevelingen!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Josip Pavičić Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Welkom op onze onlangs geopende appartement Joop, komen en te ontspannen in een rustige buurt met veel groene gebieden en profiteren van de nabijheid van het openbaar vervoer en het meer Jarun voor sightseeing en plezier.

De advertentie Appartement Joop heeft 7285 keer bekeken sinds 15.07.2016.