Appartement Studio ZagorkaZagreb - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 45 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Zagreb en Zagreb en Centraal Kroatië!
Beschrijving van de woning

Hallo allemaal! Ik presenteer u een studio appartement midden in het centrum van de stad, of een paar minuten (100 seconden lopen) weg van het centrale plein in Zagreb. De studio bestaat uit een slaapkamer, een keuken en een badkamer. Het is specifiek voor het balkon met uitzicht op het centrale deel van de Tkalčićeva-straat, wat betekent dat je altijd bezig bent dingen te doen :) Welkom!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling vindt plaats via een account bij het boeken van accommodatie. Aankomsttijd: 14: 00-24: 00 uur Vertrektijd: tot 11:00 uur Aanpassingen op afspraak.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Apotheek: 200 m
  • Postkantoor: 400 m
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Studio Zagorka
Anabela Tomkić Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Spaans,
Meer informatie over de verhuurder

Hallo allemaal! Ik ben een afgestudeerde student aan de Faculteit Toerisme en Hospitality Management. Ik ben 25 jaar oud en sinds kort ben ik in gastvrijheid met mijn broer en zus. Hobby's: reizen, korte uitstapjes, fietsen, uitgaan, boeken lezen, de taal leren ... Ik ben blij je te zien en je te ontmoeten! :) Seee yaaaa

De advertentie Appartement Studio Zagorka heeft 10896 keer bekeken sinds 19.02.2019.