Appartementen BrankoŽaborić - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 75 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Žaborić en De regio Sibrenik!
Beschrijving van de woning

Appartement Branko heeft een terras en ligt in Žaborić, in de provincie Sibenik - Knin. Ze beschikken over airconditioning en gratis WiFi. De accommodatie bestaat uit 2 slaapkamers, een woonkamer met een flatscreen-tv, een volledig uitgeruste keuken en een badkamer met een douche en gratis cosmetische toegang. U kunt gebruikmaken van de barbecuefaciliteiten en ontspannen in de tuin. Trogir ligt op 44 km afstand van Branko Apartments, en Sibenik bevindt zich op 11 km afstand. De luchthaven van Split heeft 43 km. Laten we uw taal spreken!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Strand: 10 km
  • Restaurant: 200 m
  • Busstation: 1 km
  • Treinstation: 200 m
  • Haven: 20 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Branko
Antonia Knežević Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Hallo, ik ben 28 jaar oud, ik kan u prachtige accommodatie bieden in een rustige woonwijk van Vrpolje, in de buurt van alle voorzieningen binnen ongeveer 10-15 minuten met de auto. Voor het gebouw bieden we altijd zelfgemaakte verse groenten en fruit, om af te koelen in de zomerdagen. Prachtig ingerichte accommodatie met een prachtige tuin voor ontspanning ...

De advertentie Appartementen Branko heeft 12293 keer bekeken sinds 23.07.2019.