Appartement SmileBaška Voda - Regio Split

prijs vanaf € 65 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Baška Voda en Regio Split!
Beschrijving van de woning

In het mooiste deel van de Adriatische Zee, tussen de indrukwekkende berg Biokovo en de prachtige zee, ligt Baška Voda, met ons appartement Smile erin. Tegelijkertijd heb je een prachtig uitzicht op de uitgestrekte Adriatische Zee, het centrale plein, de haven en aan de andere kant een prachtig uitzicht op Biokovo. Het appartement met airconditioning biedt gratis WiFi, een televisie, een goed uitgeruste keuken en een eigen toilet. U kunt eten in de eetkamer of beter nog op het balkon met een prachtig uitzicht op de zee. We hopen dat dat voldoende is voor de naam "Smile". Appartement Smile en het rijke aanbod van Baska Voda zullen je zeker aan het lachen maken en je vakantie onvergetelijk maken voor iedereen die ervoor kiest om het te bezoeken. Wij spreken uw taal.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Apotheek: 200 m
  • Postkantoor: 300 m
Soort strand
kiezelstenen,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Smile
Mile Miletić Aanbieder vanaf 2020
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Mile runt een familie appartement. Aan zee houdt ze van zwemmen, geweldige scènes in Baska Voda en fascinerende stranden aan de Riviera bezoeken. Aangenaam gesprek. Neem gerust contact met hem op. :-)

De advertentie Appartement Smile heeft 12169 keer bekeken sinds 09.02.2020.