Kamers Villa ZvonoBatina - Slavonië en Baranja

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Batina en Slavonië en Baranja!
Beschrijving van de woning

Villa Bell dit jaar biedt een groot appartement op de bovenste verdieping voor 6 tot 10 personen. Het appartement is 100m2 met een terras van 20m2. Het bestaat uit 3 ruime slaapkamers, woonkamer, eetkamer, volledig uitgeruste keuken en twee badkamers. Het is voorzien van airconditioning, WiFi en satelliet-tv. Het appartement biedt een panoramisch uitzicht op de bergen zee eilanden. Gasten in het appartement is beschikbaar en een groot terras overdekt met druivenranken en pijn boom in de voorkant van het huis, garage voor 7 auto's, barbecue en een kleine keuken. Van 13. 09. 2015 bieden wij kamers (2 bedden en extra bed) met eigen badkamer en balkons met uitzicht op de zee. Gasten kunnen gebruik maken van een groot terras aan de voorkant van het huis, keuken en barbecue. Parkeerplaats voor de auto is in de garage. Er is ook ruimte 2 bed plus 1. kamer heeft een eigen badkamer en is gelegen op de eerste verdieping. De kamer is in de richting van het noorden, geen balkon en geen uitzicht op zee. Gasten in de kamer hebben toegang tot een groot terras aan de voorzijde van het huis, de keuken en de grill achter het huis. Parkeerplaats voor de auto is in de garage.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
Toon op kaart
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Wrocław,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Kamers Villa Zvono, Augustus 2014
Ik zou zeker aanraden !!!!

Vorig jaar hadden we het genoegen van vrienden tot 8 dagen door te brengen in Villa Zvono! Appartement mooie, stenen vloeren, grote en ruime kamers (1 minder), mooi uitzicht vanaf het grote balkon. De grote plus is de grote eetkamer met een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken. Zeer dicht bij het strand, alle winkels (bakker, diners, enz.) Binnen handbereik. Appartement zeer goed onderhouden. Het gelegen op de 3e verdieping, maar had niet het gevoel dat de temperatuur, maar als er iets is klimatyzacja- we niet gebruiken, want het was erg leuk. Mevrouw Biljana mooi en goed m, die in het Engels. Dicht bij winkels en restaurants rustig spreken Pools :)

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Zenica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Kamers Villa Zvono, Juni 2015
Uitstekende accommodatie!

Omdat een akkoord over het verblijf aan de accommodatie, de kwaliteit van de service en gastvrijheid van de gastheer, alles was schoon tien! Appartement met een perfect uitzicht op de zee, vlekkeloze zuiverheid, volledig uitgeruste keuken, bedden perfect voor ontspanning en mooie droom-dit zijn slechts enkele van de redenen waarom we zeker terug zullen gaan en waarom we willen aanraden om al deze accommodatie. Er is meer dan genoeg ruimte voor een gezin van vier te blijven twee;) Object ziet er precies zoals het in uw advertentie, zelfs mooier ... Hij voldeed aan al onze behoeften;)

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Biljana Gudelj Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Nederlands,
De advertentie Kamers Villa Zvono heeft 16199 keer bekeken sinds 06.06.2014.