Stenen huis SršenBlace - De regio Dubrovnik

prijs vanaf € 160 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Blace en De regio Dubrovnik!
Beschrijving van de woning

Het oude huis is een perfecte gezinsplek om te genieten van warme zomerdagen en frisse lucht. Het appartement bestaat uit drie ruime kamers, elk met een eigen badkamer, evenals een comfortabele woonkamer en een volledig uitgeruste keuken met een eetkamer. Daarnaast hebben de gasten extra faciliteiten tot hun beschikking: een mooi balkon met uitzicht op zee, ideaal om 's ochtends koffie te drinken of een drankje in de avond, evenals een terras en een open haard waar u' s avonds gezellig kunt socializen. Het pand ligt op slechts 5 minuten lopen van het prachtige kiezelstrand in het centrum van de stad, daarnaast is er ook een zandstrand in de buurt, op slechts 15 minuten lopen van het huis. Het oude huis is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van alles wat Blace te bieden heeft.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
In overeenstemming met de voorwaarden van het boeken van deze accommodatie dienen gasten 30% van het totale bedrag van de reservering te betalen bij het boeken (binnen 7 dagen). Dit bedrag kan worden betaald door overschrijving op de aangegeven bankrekening. U dient de resterende 70% contant te betalen bij aankomst in de accommodatie. Met deze betaalmethode kunnen gasten gemakkelijk en eenvoudig hun verblijf boeken en hun plek veiligstellen. Gasten kunnen er zeker van zijn dat alle boekingsvoorwaarden duidelijk worden vermeld en dat ze voor aankomst over alle benodigde informatie beschikken. Naast het comfort en gemak van deze accommodatie, maakt deze betaalmethode het nog makkelijker om je verblijf te plannen.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
De voorwaarden voor het annuleren van deze reservering zijn als volgt: gasten kunnen hun reservering 30 dagen voor aankomst kosteloos annuleren. Het betaalde bedrag van 30% van het reserveringsbedrag wordt in dat geval echter niet gerestitueerd. Als gasten hun reservering binnen 30 dagen voor aankomst annuleren, dienen zij het volledige bedrag van de reservering te betalen. Deze annuleringsvoorwaarden zorgen ervoor dat de accommodatie na annulering een bepaald bedrag inhoudt ter compensatie van eventuele verliezen als gevolg van de annulering van de reservering. Houd er rekening mee dat het raadzaam is om contact op te nemen met de accommodatie in geval van ongeplande situaties die de aankomst van gasten kunnen beïnvloeden. Accommodatie zal proberen de beste oplossing te vinden.
Afstand vanaf de woning
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 300 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Sportactiviteiten: 300 m
  • Nationaal Park: 70 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Gasten die in deze accommodatie verblijven, hebben alles wat ze nodig hebben voor een aangenaam verblijf. Met gratis Wi-Fi en een plek om een auto te parkeren en een aanlegplaats voor een boot (diepgang maximaal 0,80 m), kunnen gasten de gastheren alles vragen over de plaats en de omgeving. De gastheren zullen u graag interessante locaties in de buurt aanbevelen die een bezoek waard zijn, evenals bezienswaardigheden in nabijgelegen steden. Ook krijgen gasten de mogelijkheid om tijdens hun verblijf vers fruit van eigen teelt te proeven. Als ze geïnteresseerd zijn, kunnen ze zelfgemaakte olijfolie en verse vis kopen bij de gastheer of buurtbewoners. Al met al is dit de perfecte keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een authentieke ervaring en een echte vakantie in de prachtige natuur.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Stenen huis Sršen
Hrvoje Sršen
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Stenen huis Sršen heeft 2150 keer bekeken sinds 03.04.2023.