Appartement Hiža38Čakovec - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 80 per nacht
Beschrijving van de woning

De locatie van appartement HIŽA 38 ligt vlakbij de snelweg Boedapest-Zagreb, niet ver van de hoofdweg. De woning heeft een eigen erf, ruimte voor het parkeren van meerdere auto's, een eigen tuin en boomgaard. In overleg en volgens de huisregels is het mogelijk om met een huisdier naar de inrichting te komen. In het appartement heb je 3 slaapkamers (6 basis- en 2 extra bedden) - 2 badkamers en een extra toilet. Het appartement heeft een eigen kleinere sauna. De binnenplaats van het appartement heeft een terras, een ruimte voor gezelligheid, buitengrill, kinderschommel, tafelvoetbal, basketbal, badmintonuitrusting, volleyballen - en de speeltuin bevindt zich naast het huis. Er is een berging voor fietsen, basisgereedschap voor fietsers, evenals 2 fietsen voor gebruik. De entree van het appartement is middels een slim slot met een code, u bent alleen in huis en op het erf en heeft volledige bewegingsvrijheid en gebruik van het erf, parkeren of recreatievoorzieningen op het erf.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reservering en bevestiging per e-mail. Betaling van 100% van het bedrag, 7 dagen voor aankomst, op de rekening. Inschrijftijd vanaf 17.00 uur Uitchecktijd tot 10.00 uur. Verplichte gastregistratie.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Terugbetaling van voorschot bij gerechtvaardigde onvoorziene omstandigheden en annulering 2 dagen voor aankomst.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 800 m
  • Dokter: 1 km
  • Apotheek: 900 m
  • Postkantoor: 700 m
  • Busstation: 700 m
  • Treinstation: 900 m
Extra faciliteiten
De keuken is volledig uitgerust met alle huishoudelijke apparaten en alle basiskruiden, koffie en thee zijn aanwezig en u wordt begroet met een welkomstdrankje of een huisgemaakt product uit uw eigen tuin. De buitengrill is volledig uitgerust om te grillen. De tuin heeft rekwisieten voor kinderentertainment en recreatie, en het appartement heeft een kast met speelgoed.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Hiža38
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Mirjana Trstenjak
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Groeten aan al onze toekomstige gasten. Ik ben Mirjana, de belangrijkste en verantwoordelijke "redacteur" van ons appartement Hiža38. Maar om te slagen heb ik de hulp van mijn hele familie, mijn man Dušan, grootmoeder Marija, zus Jasna, dochters Ana en Eva. We zijn allemaal geëngageerd om onze bijdrage te leveren om onze gasten met maximale aandacht als goede gastheren te verwelkomen.

De advertentie Appartement Hiža38 heeft 2344 keer bekeken sinds 11.05.2023.