Appartementen JakiCrikvenica - Kvarner

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Crikvenica en Kvarner!
Beschrijving van de woning

Nieuw gebouwde, moderne appartementen in het stadscentrum. Afstand van het strand is 150 meter. We zijn dicht bij alle belangrijke voorzieningen. Op 30 meter afstand vindt u een winkel. Geldautomaat, bakker, postkantoor, ambulance en andere voorzieningen zijn binnen handbereik. De appartementen beschikken over gratis wifi, airconditioning, parkeergelegenheid op eigen terrein, satellietprogramma's, comfortabele hotelbedden, balkons en een terras met barbecue en ruimte om te spelen en te socializen. Naast het bovenstaande zijn er nog andere faciliteiten die u nodig heeft voor een prettige en comfortabele vakantie. Accommodatie is ideaal voor stellen, gezinnen en zakenmensen. Welkom in onze appartementen, en het is aan ons om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Informatie over bezetting en prijzen per periode is beschikbaar in het menu.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reservering met aanbetaling van minimaal 30% vooraf. Aankomsttijd is na 13.00 uur, vertrektijd tot 10.00 uur.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 30 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 30 m
  • Apotheek: 100 m
  • Bank: 50 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 100 m
  • Busstation: 100 m
  • Haven: 300 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Jaki
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Wels,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, Augustus 2020
Vakantie 2020

We verbleven 6 nachten (08.08.-14.8.2020) in Appartement Jaki, alles was perfect (schoon). Mevrouw Maja is erg vriendelijk en blij. Ze staat altijd klaar voor uw gasten. Locatie is perfect, alles is dichtbij (supermarkt, boetiek, restaurants, postkantoor, bank, weekendmarkt ... etc. Strand is ook een 2-3 minuten lopen. Beveiliging in huis (deur met alarmsystemen) Code wordt alleen aan gasten gegeven. We kunnen het alleen maar aanbevelen. Bedankt voor alles Maja Tot de volgende keer.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Appartementen Jaki

Bedankt lieve Rasema! We zijn zo blij om te horen dat u tevreden was. Jullie twee zijn altijd welkom. Jullie waren geweldige gasten !! Bedankt voor alles 😍

Maja Niksic Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Geachte gasten, welkom in de appartementen Jaki. We zullen ons best doen om u alles te geven wat een vakantie verdient. Je gastheren, Maja en Juraj.

De advertentie Appartementen Jaki heeft 32817 keer bekeken sinds 24.06.2019.