Vakantiehuis Kod FilipeCrikvenica - Kvarner

prijs vanaf € 45 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Crikvenica en Kvarner!
Beschrijving van de woning

Op zoek naar een leuke kleine huis in een rustig gehucht, 6 kilometer van de prachtige stranden van de beroemde badplaats? Chalet Philip misschien wel de juiste keuze voor u deze zomer. Het is comfortabel en gezellig ingericht huis van 70 m2, omringd door een steen binnenplaats en een heerlijk terras. Het bestaat uit een volledig uitgeruste keuken, badkamer met douche, twee slaapkamers (elk met een tweepersoonsbed) en een woonkamer. Het is ideaal voor vier personen, maar er is ook een slaapbank in de woonkamer, als een bed. Om een ​​aangenaam verblijf in het huisje, de gasten hebben gratis toegang tot internet, een lcd-tv, outdoor grill, schone handdoeken en beddengoed, twee fietsen ... als je iets anders nodig hebt, voel je vrij om te vragen. Parkeren is naast het huis, maar u kunt parkeren op de binnenplaats. De toegang tot het huisje is zeer eenvoudig, dus het is toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Wij zijn gevestigd in het centrum van Tribalj, supermarkt, bakker, postkantoor en een kerk zijn slechts een paar stappen. Het huis dat alle kleinere, schoon en gesocialiseerde huisdieren verwelkomt.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Een van onze familie verblijven meestal in het huis dat dezelfde werf deelt. We proberen om onze gasten behulpzaam te allen tijde, om hun zomervakantie ontspannen en zorgeloos. De goede ziel van het huis is Philip Sorko, dus als u besluit om uw vakantie door te brengen in ons huis, boeken en alle informatie met betrekking tot betalingen en verblijf ontvangt u via e-mail van Filipe. Wij verheugen ons op uw komst!
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 6 km
  • Strand: 6 km
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 6 km
  • Apotheek: 6 km
  • Bank: 6 km
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 6 km
  • Busstation: 6 km
  • Vliegveld: 20 km
  • Haven: 7 km
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Discotheek: 7 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Tribalj is een klein en rustig dorp in het Vinodoldal wordt begrensd door de bergen, met een aangenaam klimaat en prachtig meer (geweldig voor vissers!). Tribalj is ook een van de beste locaties voor paragliding en Hangliding in Kroatië. Wandelen, vissen, fietsen, wandelen, cross-country race lopen, paragliding, zwemmen in de prachtige stranden van Crikvenica .... De perfecte accommodatie voor mensen die genieten van een gezellige sfeer, mooie omgeving, natuur en rustige omgeving, maar die willen ook een paar minuten met de auto zal in het midden van de drukte, op de Crikvenica waterkant. Krk en het dichtstbijzijnde strand bevinden zich op slechts 7 minuten met de auto, en je kunt hop naar de prachtige stranden in Dramalj, Jadranovo, Selce, Kačjak, Novi Vinodolski ... Rijeka en Opatija, Krk, regio Plitvice Meren, of kan je dagtochten! En na een dag vol met diverse activiteiten, terug te keren naar uw vrede, in zijn hangmat in de achtertuin, met uitzicht op de bergen. Krk ligt op 6 km afstand. De rivier ligt op 27 km. Novi Vinodolski - 16 km. Novi Hotels en Spa Resort - 13 km. Selce - 10 km. Abbey - 41 km. Zagreb - 161 km. Krk - 41 km Plitvice Meren - 138 km Rovinj - 138 km. Pula - 133 km. Interessante plaatsen en activiteiten in de omgeving: Ethno Hotel Balatura Tribalj Paragliding Club Tribalj Drivenik Tower Kacjak Beach Crikvenica De nieuwe Spa Resort Novi Vinodolski Selce Liefde pad en Kissing vlekken Krk
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Kod Filipe
Filipa Sorko Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Mijn naam is Philip. Ik ben positief en energiek jong meisje (23), mode-ontwerper en culinaire liefhebber, in liefde met kunst en design. Ik wil graag thema-avonden te organiseren, met lekker eten, drinken, muziek, lachen en ontspannen sfeer .... Ik deel deze gastronomische ervaring met interessante en positieve mensen. Ik erfde deze leuke kleine huis van zijn grootvader, die werd geboren in dit dorp. Ik versier het met veel liefde en aandacht die ik besloten om het te delen met andere mensen die graag hun vakantie hier door te brengen. Vanaf dit jaar de deuren van mijn huizen staan ​​voor u open! Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten en ik zal proberen om u uw vakantie te geven in Tribalj in de zoete herinneringen blijven. Vind mij op het internet, stuur me een bericht en ik zal met plezier al uw vragen beantwoorden.

De advertentie Vakantiehuis Kod Filipe heeft 7751 keer bekeken sinds 10.04.2016.