Vakantiehuis GogoDrašnice - Regio Split

prijs vanaf € 120 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Drašnice en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Gogo appartementen zijn gelegen in Drašnice op het strand. Ideaal voor 6 tot 8 personen, want dan hebben het hele huis tot uw beschikking. Dit zijn 2 studio appartementen met een gemeenschappelijk terras van 30 vierkante meter te delen. Hoewel het einde van het dorp, allemaal in de buurt. Het dichtstbijzijnde restaurant ligt op 20 meter afstand en een supermarkt en postkantoor 300m of 2 minuten. Gogo De appartementen hebben een eigen parkeerplaats.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Ideaal aankomsttijd van 13 tot 18u. Vertrektijd is om 10 uur. Betaling bij aankomst en de aanbetaling te maken is vereist.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 200 m
  • Restaurant: 20 m
  • Postkantoor: 200 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
In Drasnice kunt u vele mogelijkheden van entertainment, verhuur van boten, watersporten en andere entertainment content, en georganiseerde uitstapjes naar verschillende bestemmingen te vinden. Alle gasten welkomstdrankje en als je wilt verblijven dan gegrilde vis, in de prijs inbegrepen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Gogo
Gordan Glučina Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Tsjechisch,
Meer informatie over de verhuurder

Geboren 27. 11. 1970 in Makrskoj. Door beroep toeristische werknemer, en later studeerde voor archeologische technici. Hobbies mijn sieraden en vissen. Ik spreek slecht Duits talianski.

De advertentie Vakantiehuis Gogo heeft 17272 keer bekeken sinds 18.07.2015.