Appartementen Villa NadaDrvenik - Regio Split

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Drvenik en Regio Split!
Beschrijving van de woning

De inrichting is gelegen in Drvenik de buurt van het dok de veerboot naar Hvar en zandstranden. Ruime villa met appartementen en kamers biedt een aangename en rustige vakantie met een mooi strand en omgeving. Al onze gasten kunnen het ruime zonnige terras te gebruiken in het niveau van de begane grond, evenals de achtertuin en atrium. Locatie van het pand is ideaal als je wilt naar de nabijgelegen eilanden en plaatsen. Villa beschikt over twee- en driepersoonskamers en appartementen voor 3, 4 en 5 personen. Alle kamers zijn uitgerust met airconditioning, Internet, TV, koelkast. De kamers hebben een eigen badkamer in de gang naast de kamer. Bij aankomst ontvangt u uw sleutel tot de slaapkamer, badkamer en de voordeur. Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen in de prijs. Met voorafgaande kennisgeving, kunnen de gasten een parkeerplaats reserveren. Gasten kamers is het mogelijk om een ​​keuken die is gelegen op de eerste verdieping te gebruiken. Onze appartementen bieden volledige privacy en is geschikt voor 3-5 personen. Ze hebben een volledig ingerichte kitchenette, een badkamer, airconditioning, TV, wifi.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De reservering in het appartement gasten garanderen voorschot van 30% van de totale reservering, de rest bij aankomst of voor aankomst. BTW is inbegrepen. Parkeren is inbegrepen. Aankomsttijd (check-in) 12:00-22:00 en vertrek (check-out) 10.00. De gasten worden begroet door een scala aan faciliteiten en geef ze de sleutels.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 50 m
  • Restaurant: 60 m
  • Apotheek: 50 m
  • Bank: 20 m
  • Haven: 20 m
Soort strand
kiezelstenen,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Nada
Nada Krstičević Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Russisch,
Meer informatie over de verhuurder

Het huren deal voor vele jaren en samen met zijn familie proberen om de gasten een rustig en aangenaam verblijf in onze kamers en appartementen villa's bieden. Wij streven ernaar om beschikbaar te zijn en om zo snel mogelijk alle verzoeken van onze gasten op te lossen. We hopen dat u een ontspannende vakantie door te brengen in onze kleine plaats.

De advertentie Appartementen Villa Nada heeft 34406 keer bekeken sinds 18.03.2017.