Appartement DanmarIž - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

Het appartement is gelegen in een rustig deel van Mali Iž, helemaal bovenaan de heuvel, waardoor het een prachtig uitzicht heeft op de zee en de omliggende eilanden. Het heeft een mooi groot terras met zitjes en ligstoelen. Het terras is overdekt met een pergola. Het heeft een eigen gratis parkeerplaats. Het is 10 minuten lopen naar de zee en het zandstrand, evenals naar de winkel. Het appartement bestaat uit een slaapkamer, keuken, woonkamer. woonkamer, eetkamer en badkamer. In de woonkamer staat een hoekbank die omgebouwd kan worden tot twee bedden. Het beschikt over airconditioning, een televisie en de keuken is uitgerust met een vaatwasser en complete serviesgoed. Er zijn twee café-bars en diverse restaurants in het dorp. De stranden zijn van steen, grind, beton en zand. Er is veel dennenbos, divers groen en wandelpaden. Er is nog een nederzetting op het eiland, Veli Iz, met twee winkels, diverse restaurants en een koffiebar.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Een reserveringsaanbetaling van 20 procent wordt onmiddellijk bij boeking betaald en de rest vóór aankomst. Schoonmaakdiensten 20 euro. De ideale aankomsttijd is na 14.00 uur en vertrek voor 10.00 uur in de ochtend. U kunt twee keer per dag per catamaran naar Iž reizen of met de veerboot als u met de auto komt.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 400 m
  • Postkantoor: 2 km
  • Haven: 2 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
U krijgt een welkomstdrankje aangeboden. Ze hebben een grill om te grillen, en een uitstapje naar de omliggende eilanden en het Kornati Nationaal Park kan worden georganiseerd met de plaatselijke bootmannen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Danmar
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Nada Rokov Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Ik wens mijn gasten een fijn en aangenaam verblijf in mijn appartement. Ik vind het heerlijk om lieve mensen te ontmoeten en ze zich thuis te laten voelen. Gasten kunnen contact met ons opnemen voor reserveringen op 0038591 5178582 of 00393923738430

De advertentie Appartement Danmar heeft 8995 keer bekeken sinds 06.06.2022.