Appartementen OgradicaIž - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 55 per nacht
Beschrijving van de woning

Onze locatie is Veli Iž, een prachtig eiland in de buurt van Zadar. Als u een vakantie wilt weg van de stadsdrukte, drukke stranden, lawaai en stress, dan is dit de bestemming voor u. Als u 's ochtends wakker wordt, voelt u de geur en frisheid van de schone Adriatische Zee, die op slechts 5 minuten lopen ligt. De plaats is klein, maar bijzonder. Het is versierd met veel oude straatjes, de natuur, de zee, een kerk waarvan de klokken luiden, je hoeft niet naar de tijd te kijken, 2 winkels met eten en accessoires, een paar cafés om af te koelen met diverse drankjes en restaurants waar je jezelf kunt verwennen met eilandspecialiteiten en andere heerlijke gerechten. De appartementen zijn comfortabel, geschikt voor zowel gezinnen met kinderen als voor koppels. Ze bevatten alles wat u nodig heeft voor een kwaliteitsvakantie. Alles is binnen handbereik. U loopt in 7 minuten naar het centrum. Voor het bereiden van vis en vlees kunt u gebruik maken van de grill die bij de inrichting hoort. Er is parkeergelegenheid voor het huis. Elk appartement heeft een terras om te ontspannen. Kom naar Veli Iž en geniet van de magie van het eiland. Voor alle vragen zijn wij bereikbaar

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling kan ter plaatse worden gedaan, reserveringen worden gemaakt via e-mail of mobiel telefoonnummer. De aankomsttijd is flexibel na 10.00 uur en de vertrektijd is tot 12.00 uur. Voorschot is 10% van de totale prijs.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Bij annulering van uw verblijf in de accommodatie tot 14 dagen voor aankomst, storten wij het voorschot terug.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 70 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 70 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Een welkomstdrankje is bij de prijs inbegrepen. Het is mogelijk om tegen een toeslag een privéboottocht te maken naar het nabijgelegen eiland Rutnjak. Het eiland is goed verbonden met Zadar, dus je kunt een uitstapje naar Zadar maken.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Ogradica
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Igor Sutlović
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Sloveens,
De advertentie Appartementen Ogradica heeft 3699 keer bekeken sinds 27.03.2023.